Oje yapma yaşı var mı?

Küçük yaştaki çocuklar bilinçsizce kullanabilir sonuçta parmaklarda kimyasal olması ve küçük yaştaki çocukların tehlikenin farkında olmaması bence riskli yapıyor.

Siz sürebilirsiniz.
Muhakkak sürebilirim. "Size sürebilir miyim?", demedim. Size sorduğum şey, "Sizi süremeyeceğimi düşünmeye iten husus nedir?". Hakikaten, sizi buna sürükleyen düşünce nedir. Ben de yeni kural çıkarıyorum, erkekler nefes alamaz. Siz isterseniz alabilirsiniz ama bence alamaz.

Yaşı yoktur fakat küçük bir çocuğa pek yakışacağını sanmıyorum. Ama oje sürmenin cinsiyeti vardır. Kendiniz için sormuyorsunuz değil mi?
Velev ki kendisi için soruyor, mevzu nedir? Erkeklerin oje süremeyeceğine neye göre kanaat getirdiniz?

Tarz ile alakalı diyebilirim. Biraz fitsen veya kendine ait bir tarzın varsa oje, küpe, çiçekli veya renkli canlı kıyafetler, altın takılar vb. iyi duruyor. Doğu Avrupa'da yaygın eşofman, atlet, altın kolye veya Ortadoğu'da sürme, kına gibi alt kültürler de var. Polinezya (örn: Hawaii) çiçek takmak da çok yaygın erkeklerde. Yakışıyorsa güzel ama yakışmayanda eğreti duruyor bu da bir gerçek. Aynı renkli saçın tipsiz ve kilolu kızlarda nasıl itici durduğu gibi.

05-men-nail-polish.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı