Merhaba bilgisayarımda oku.exe diye birşey buldum ama açmadım. Kaldırmaya çalıştım uygulama kaldırmada çıkmıyor. Bu bir virüs türü müdür acaba, nedir? Açıklayacak var mı?
Bir Türkçe yama içerisinde oku.exe olduğunu görüyorum. Sana da Türkçe yamalardan birinden gelmiştir belki. Bilinmeyen EXE'leri çalıştırmıyorsun. Detayları paylaşmadığın için benimki sadece varsayım.
Merhaba bilgisayarımda oku.exe diye birşey buldum ama açmadım. Kaldırmaya çalıştım uygulama kaldırmada çıkmıyor. Bu bir virüs türü müdür acaba, nedir? Açıklayacak var mı?
Dosya üzerinde Sağ Tıklayın > Özellikler > Konum kısmını kontrol edin.
Eğer "C:\Windows" veya "C:\Program Files" gibi güvenilir bir dizinde değilse, virüstür.
Dosya üzerinde Sağ Tıklayın > Özellikler > Konum kısmını kontrol edin.
Eğer "C:\Windows" veya "C:\Program Files" gibi güvenilir bir dizinde değilse, virüstür.
Merhaba bilgisayarımda oku.exe diye bir şey buldum ama açmadım. Kaldırmaya çalıştım uygulama kaldırmada çıkmıyor. Bu bir virüs türü müdür acaba, nedir? Açıklayacak var mı?
Bir Türkçe yama içerisinde oku.exe olduğunu görüyorum. Sana da Türkçe yamalardan birinden gelmiştir belki. Bilinmeyen exe'leri çalıştırmıyorsun. Detayları paylaşmadığın için benimki sadece varsayım.
Bir Türkçe yama içerisinde oku.exe olduğunu görüyorum. Sana da Türkçe yamalardan birinden gelmiştir belki. Bilinmeyen EXE'leri çalıştırmıyorsun. Detayları paylaşmadığın için benimki sadece varsayım.