Okul arkadaşsız geçer mi?

Bu arada o kuyruk gibi dolanma olayını nereden biliyosun abi. Okullarda öyle bir şey var ve birinin yanından değil de arkasından yürüyen kişi ezik gibi görünüyor.

Bilinmeyecek bir şey yok ki, her yerde oluyor o şekilde.

Aga bu bir tercih karisamayiz eyvallah da, zor olmuyor mu? Yani kendini bu kadar kasman dogru mu sence? Arabada beklemek zorunda olmak ne bileyim, problemli is.

Kasma değil hocam. Zaten okula laboratuvar dersi için gidip dönüyoruz. Ders sırasında görüşülmüyor kimseyle. Okula da geldiğimde maksimum 15 dk. Kalıyor dersin başlamasına. Ders bittikten sonra da kafeteryada oturuluyor bazen. Bir iki kişiyle tanıştım ama yemeklerden sonra beni beklemeden kalkıp gttiler, bir yerlere giderken haber etmediler, önceden tanıştığım bir tanesi arkadaş grubu kurunca tanımazdan gelmeye başladı falan falan ben de kuyruk gibi peşlerinde dolanmak istemedim. Okula da geç gittiğim için arabada beklemek sıkıntı olmuyor, dersten sonra da direkt eve dönüyorum. Yani peşlerinde dolansaydım illaki eninde sonunda arkadaş olurdum ama o duruma düşmek istemedim. Bundan önceki arkadaş gruplarımın hiçbirisine aralarına katılmaya çalışarak girmedim. Yeni girdiğim için ortama nezaket gösterip bazıları aralarına aldı. Hiç arkadaş edinme çabasına girmedim, yalnızlık benim için sıkıntı değil. Yalnız da kalmadım hiç şu ana kadar, bir şekilde bir arkadaş grubum oldu. İlk defa üniversitede bu şekildeyim, onu da dert etmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlara ne kadar güveniyorsunuz?
Hiç güvenmiyorum, sana da önerim şu olur ki kimseye sırrını anlatma. Sonradan onu yüzüne vurmasınlar, ellerinde koz olmasın kısacası.
 
8. sınıfa kadar arkadaşım çok yoktu, 1-2 tane falan vardı arada konuştuğum. Lisede ise bayağı fazla arkadaşım vardı. Lise bitti ve kardeşim dediğim dostum dışında hiçbiri ile görüşmüyorum. Yani bence arkadaşsız okul geçer. Kafa dengi adam bulamadıktan sonra arkadaşlıklar sarmıyor zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı