Okul dışındaki kavgadan okul sorumlu mu?

İkinizinde okuldan atılması dileğiyle.
01, çukur izleyip izleyip kavga etmeler, çete kurmalar, çıkışa çağırmalar falan.

Okumayacaksan okulda işin yok, eğitim sistemi iyi olmasa bile oranın amacı eğitim almak, birileriyle kavga edip dövmek için çıkışa çağırmak değil.

Neyin boşunu yapıyorsun zaten tek tek açıklama yapmışım buraya gereksiz düşüncelerin ile doldurmadan önce okusana onları 01, çukur diyor bir de animeci gerçeklerin farkına var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşların yaşadığı şehir/okul muz şehri veya okulu olabilir onu bilemem fakat endüstri'de okudum hiçbir şekilde böyle bir olay yaşamadım.

Aga inan okul hiç fark etmiyor ben fen lisesindeydim 9ken bir çocuğu yurtta sıkıştırmışlardı masanın altına saklandı bulamadılar yan sınıftan birini 8 9 kişi okulun köşesinde yakalamışlardı döveceklerdi hoca gördü 2 3 vurup saldılar bir şey de olmadı yani lise fark etmiyor fen de olsa meslekte olsa aynı.
 
Okulda bir arkadaş ile kavgamız oldu. Beni tehdit etti, ben de adam toplayıp çıkışta bekledim. Fakat müdür yardımcısına bıçak taşıdığımızı söyleyip polisi aratmış. Neyse, biz okuldan uzak bir kenarda bekliyorduk fakat hocalar bizi dağılmamız için uyardı. Yarın okula gittiğimde bir ceza alır mıyım?
Hocam bıçak olmaz.
Bence mızrak ve kalkan kullanın tahtadan yapılma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı