Okul hayatına geç başlayan birisi okulu bitirebilir mi?

Okulu bitirin önemli ama iş konusunu soracak olursan pek söyleyecek bir şeyim yok ülkede egitim hakkı yok.

Hocam tükürseniz ölecek çocuklar alay ederlerse acımayın teknik olarak aynı sınıfa gidiyorsunuz sonuçta.

Arkadaşlar olay 2020 yılın da oldu 2020 yılın da bıraktım 3 sene içerinde zaten 5. sınıfı katarak da 7 sınıf oldum 5-6-7 diye, şu anda 7 sınıfım. 17 yaşındayım.

Cidden sizce bu açığımı kapatıp okuyabilme şansım var mı yoksa artık okuldan ümidi kesip bir işe girip çalışmam mı gerek
Açığını kapatırsın, liseyi de bitirince en azından 2 yıllık önü açık bir üniversiteye girersin. Girmezsen de sorun değil ortaöğretim KPSS ile bile atanabilirsin.

1. sınıftan başla demiyorum tabii bıraktığın yerden başlatacaklar. 7. sınıfta bıraktıysan oradan başlarsın. Ben unuttuğun bilgileri hatırlaman için eski derslere biraz bak yoksa 7. sınıfı anlamazsın demek istedim.

Ayrıca yaşını da sana sormamıştım.

Doğrudur hocam ben açıktan okuması taraftarıyım fakat öz güven problemim var diyor doğal olarak özgüvenini artırması lazım spor en iyisi olur kesinlikle bir spor salonuna yazılmalı veya 5 kg bir dambıl işini görür kas yapmalı yumruk atma alıştırması yapmalı birisiyle dövüşmesini önermiyorum ama spor kendini daha öz güvenli yapar.

pardon bana sordunuz sanmıştım ya gerçekten 5 sınıfı bile doğru düzgün çalışmadım ama 7 sınıf konularını çalıştırsalar en azından 50 puan alamam mı 100 üzerinden imkansız mı

O iş öyle yürümüyor en azından liseden sonra değil.

Elim de tek futbolum vardı amatör futbolcuyum ama 17 yaşındayım galiba futbol için artık çok geç bunu söylemek bile canımı yakıyor

İmkansız mı? Bence çok kolay yaparsın. Vakit kaybetme bir halk eğitime git yarın.

O iş öyle yürümüyor en azından liseden sonra değil.
o kadar kötülerdi ki mesela küçük çocuklarla okuduğum için kapımın önüne gelip alay ederlerdi o zamanlar bir kız seviyordum o da alay edince zaten işler koptu küçükken de hiç arkadaşım olmadı top oynamak istiyordum sitedeki çocuklarla topum var diye oynatıyorlardı onlar da zorbalıyordu, ailem de gülüp geçiyordu geçer bunlar küçüksünüz diye, topum olmadığı zaman aralarına bile almıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…