Okul Hayatınızda Yaşadığınız En Utanç Anılar

7 veya 8. sınıftı galiba. Kızın birinden hoşlanmıştım ve seni seviyorum demiştim. Gidip en yobaz hoca olan tarih hocamıza şikayet etmişti ve yerin dibine girmiştim resmen. :D Ahhaahahaja. Bir de hani güzel kızların yancı çirkin arkadaşları olur ya. Onlarda vardı yanında ve tenefüste herkesin ortasında azar işitmiştim hocadan. :):D Ahahahahah. Pişman değilim iyikide dedim. Hahahaahaha. God damm. :D
Ya bana da bi kız iftira atmıştı. Bizim edebiyat hocamıza beni şikayet etmişti, dersin ortasında. Sınıf 50 kişi. Söylediğine göre ben ona deli gibi aşıkmışım da, önceki gün köşeye sıkıştırmışım zorla falan da. Alakası yok gayette çirkin bulduğum bir insandı. Neden bunu durup dururken yaptığını yıllar geçti hala anlayamam. Biryerde denk gelirse ve tanırsam mutlaka soracağım. Okulda iyi dalgası geçildi de, hemen unutuldu ama iyi ki...

İlkokulda hoca sordu yabancı memlekete giden var mı ?yada gelen diye bende atıldım ben Almanya'dan geldim diye çocukluk işte (= Konuş almanca bir şeyler deyince orada çortladım hege hüge anlamsız kelimeler işin ilginci sınıfta Almanya'dan gelen bir çocukta vardı ,O ağzını açmasaydı iyi olacaktı ahhh Olcay yaktın beni ((=
Meslek lisesinde okurken o zamanın şarkısı aboneyim parçası meşhur(yonca evcimik),okulda da tadilat var bizim gruptaki 2 arkadaş (Zekai-Orkun)edebiyat dersinde amelleyim amele kazma kürek elimde diye fısır fısır kulağıma şarkıyı söylüyor zibidiler (değiştirerek) oğlum gazım var yapmayın etmeyin yok dinlemiyorlar bir yandan gülüyoruz bir yandan veryasındayım ben oğlum moğlum derken ZZZaaaarrtt diye bir saldım sınıfta 52 mevcut+hoca bir anda o boğultuda kesildi,tahtada savurgan kelimesi işleniyordu oldu mu osurgan benim sayemde derste kaynadı ama 1 hafta çok utanmıştım ama çabuk unutuldu ((=

Lise'de tüm yıllarda okul takımındaydım ayıptır söylemesi iyi top oynarım. :) Okul takımının maçı olduğu gün okula sivil kıyafetle gelirdik. Yine bir gün okula sivil kıyafetle geldik maç vardı. Yan sınıfta hoşlandığım bir kız vardı sırf ona hava atmak için okul bahçesinde açma germe hareketleri yapıyorduk arkadaşlarla ve benim o sırada şortum arkadan yırtılmış hemde içimde ki iç çamaşırı ile birlikte. Ben bundan habersiz kızın sınıfına çıktım ve sıradan flörtler gibi kalorifere yaslanıp kızla muhabbet ettik. Daha sonra kızın yanından ayrılırken kız ve arkadaşları kahkaha atmaya başladı. Bende aksi bir tavırla ne gülüyorsunuz açıkta bir şey mi var dedim. Arkadalardan bir ses. Kardeş kusura bakma ama toton ortalıkta geziyor dedi. Elimi arkaya atmamla olayı fark ettim ve büyük bir utançla kendimi soyunma odasına attım. Kız daha sonra benimle konuşmaya devam etti ama her buluştuğumuzda muhabbeti geçti :)

Lisenin ilk yıllarında, birinci kattayız ama bayağı yüksek. İkinci, üçüncü kat gibi neredeyse. Neyse pencereden aşağıdaki arkadaşımla konuşuyorum, teneffüsteyiz. Nasıl sarkmışsam düştüm, bütün okul başımda. İyi ki yere düşerken kafa üstü düşmedim de, sadece kol kırığı ile kurtulabildim. Bir de her yerlerim açıldı düşerken, ben oraya çok takıldım. :D İyi ki hastaneden sonra okul değiştirdim. :D

O son sarkmayı yapmayacaktım. :D

Hayır bir de arkadaşım hissetmiş olsa gerek, düşmeden önce son konuşmamız şuydu;
- Düşeceksin laaaa dikkat et.
+ Yok be oğlum, ne düşmesi bebek miyim ben? :) (Dedim ve biraz daha sarktım, o hareket beni bitirdi. )
-La İbo bah düşme sahın vallaha çok kötü düşen.
...
+Olum yühsehmiş ya laa.

Ya bana da bi kız iftira atmıştı. Bizim edebiyat hocamıza beni şikayet etmişti, dersin ortasında. Sınıf 50 kişi. Söylediğine göre ben ona deli gibi aşıkmışım da, önceki gün köşeye sıkıştırmışım zorla falan da. Alakası yok gayette çirkin bulduğum bir insandı. Neden bunu durup dururken yaptığını yıllar geçti hala anlayamam. Biryerde denk gelirse ve tanırsam mutlaka soracağım. Okulda iyi dalgası geçildi de, hemen unutuldu ama iyi ki...
O da bir şey mi bir kız hocaya brnim için hakaret etti demişti. At gözlüklü hocada daha hiç sorgulamadan direk sınıftan çık demişti. Çıkmıştım galiba tam hatıtlamıoyrum. Hala kızgınım o konuda.

Yahu tuvalete bir girdim bir kaç kişi yere filan işiyor. Oyun oynuyorlar sanmıştım. Birbirlerine işiyorlar gibi gördüm. Bende katılayım dedim. Olayı çok yanlış anlamışım 😄
Bayağı bayağı bir yanlış anlamışsınız sanki. Hem de bayağı :D
Yağmurlu, sisli bir kış günüydü. Çişim geldi, teneffüste WC'ye gittim. Girdim, kapıyı kilitledim, işimi gördüm, çıkayım derken kapı sıkıştı. Açılmadı. Uğraştım bayağı, sonra millet falan toplandı. En son tekme vurdum ama nasıl vurduğumu hatırlamıyorum. Kapıyla birlikte, kapının tam arkasında duran gözlüklü arkadaşa uçtum. Yerler de ıslaktı, üstü başı batmıştı. Ben de üstünde suni teneffüs pozisyonundaydım. Hocalar da görmüştü. Got dammit!

Güzel bir anı değildi adını bile bilmediğim dostum.
Lise'de tüm yıllarda okul takımındaydım ayıptır söylemesi iyi top oynarım. :) Okul takımının maçı olduğu gün okula sivil kıyafetle gelirdik. Yine bir gün okula sivil kıyafetle geldik maç vardı. Yan sınıfta hoşlandığım bir kız vardı sırf ona hava atmak için okul bahçesinde açma germe hareketleri yapıyorduk arkadaşlarla ve benim o sırada şortum arkadan yırtılmış hemde içimde ki iç çamaşırı ile birlikte. Ben bundan habersiz kızın sınıfına çıktım ve sıradan flörtler gibi kalorifere yaslanıp kızla muhabbet ettik. Daha sonra kızın yanından ayrılırken kız ve arkadaşları kahkaha atmaya başladı. Bende aksi bir tavırla ne gülüyorsunuz açıkta bir şey mi var dedim. Arkadalardan bir ses. Kardeş kusura bakma ama toton ortalıkta geziyor dedi. Elimi arkaya atmamla olayı fark ettim ve büyük bir utançla kendimi soyunma odasına attım. Kız daha sonra benimle konuşmaya devam etti ama her buluştuğumuzda muhabbeti geçti :)

Vayy be arkadaş... Ben baya uslu muslu sakin bir çocukmuşum. Bu konuyu görünce fark ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı