Okul içi denemede 1. oldum

Egolu biri olduğunuzu düşünüyorum. Başarılarınızın devamını dilerim :)

Alakasını görmedim. LGS denemesinden 500 puan çekeceğim de Technopat'a atmayacağım?
Aynı pozisyonda her Technopat üyesi paylaşırdı.

Bunun bana faydası nedir?

Hayatınızı belirliyorsunuz arkadaşlar yapmayın. LGS 500 puan çalışması ile lisede salmazsa, çok iyi üniversiteler gidebilir konu sahibi. Nasıl bir ruh hali var anlamadım. Tanımadığın insanların başarısını kutlaması kime koyar ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alakasını görmedim. LGS denemesinden 500 puan çekeceğim de Technopat'a atmayacağım?
Aynı pozisyonda her Technopat üyesi paylaşırdı.

Hayatınızı belirliyorsunuz arkadaşlar yapmayın. LGS 500 puan çalışması ile lisede salmazsa, çok iyi üniversiteler gidebilir konu sahibi. Nasıl bir ruh hali var anlamadım. Tanımadığın insanların başarısını kutlaması kime koyar ki?
Eh. Onlar alınca görüşürüz ne diyelim. Onlar da bir yerde haklı. Ama alakasız bir konu olduğunu düşünüyor ise girmeyebilirler.

Kişiden kişiye değişir. Okul başarılarımı hiç kimsenin gözüne soka soka göstermedim. Konu sahibi yanlış anlamasında. Türk milleti olarak böyleyiz zaten.
Bende bir türküm zaten. Ne yanlış anlaması. Sıkıntı değil.

Bunun bana faydası nedir?
Madem faydası olduğunu düşünmüyorsun, konuya bakmayabilirsin. Seni ilgilendirmiyor demek ki.

Hocam ego konusuna gelirsek mis gibi 500 yapmışsınız, bu kadar çalışmanın ödülü sonuçta. Ego içeren bir durum yok.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam şaka maka kaydırma falan yaparsanız sizden çok ben ağlarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı