Asayiş Ben Kemal
Picopat
Daha fazla
Arkadaşlar yazın TYT kampım var diğer dönemde okul bu yüzden okul için kullanışlı bir uçlu kalem almak istiyorum. Ama rotring bakıyorum çoğu artık Çin'de üretiliyor ve orta kısmı dandik diyor grip 1347 bakıyorum yine aynı sorum ondan pek ne alacağıma karar veremedim yardım eder misiniz? Hepsiburada'dan olursa sevinirim. 100TL'yi çok geçmesin. Şu an düşündüklerim:
1-Pentel 120 a3dx diğer adıyla pentel a317.
2-Pensan my IQ.
3-Rotring rapid.
4-Tombow sh-300.
5-Tombow mono graph.
6-Pensan IQ duo.
Sizce bunlardan biri mi? Bunlardansa hangisi ve neden? Başka bir öneriniz varsa açığım. Bende şu an eski kullanmadığım rotring t0.5 var yine de rotring alayım mı? Eli terleyen bir insanım ona göre yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar mesaj atmada erişim engelim var neden bilmiyorum. @GalaxySal450 hocam eski bir rotringim var sizce pentel mi alayım? @11Forever teşekkürler hocam kalemlerin arasına koydum düşüneceğim. @caillaus siz kalemden ne kadar memnunsunuz ne zamandır kullanıyorsunuz rahat mı uç kırılıyor mu? @hakki_csharp hocam çok acıtacak bir alet istemem. @KojiroHyuga04 hocam o zaman siz olsanız hangisini alırdınız en favoriniz hangisi sıralama yapsanız nasıl olurdu?
1-Pentel 120 a3dx diğer adıyla pentel a317.
2-Pensan my IQ.
3-Rotring rapid.
4-Tombow sh-300.
5-Tombow mono graph.
6-Pensan IQ duo.
Sizce bunlardan biri mi? Bunlardansa hangisi ve neden? Başka bir öneriniz varsa açığım. Bende şu an eski kullanmadığım rotring t0.5 var yine de rotring alayım mı? Eli terleyen bir insanım ona göre yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar mesaj atmada erişim engelim var neden bilmiyorum. @GalaxySal450 hocam eski bir rotringim var sizce pentel mi alayım? @11Forever teşekkürler hocam kalemlerin arasına koydum düşüneceğim. @caillaus siz kalemden ne kadar memnunsunuz ne zamandır kullanıyorsunuz rahat mı uç kırılıyor mu? @hakki_csharp hocam çok acıtacak bir alet istemem. @KojiroHyuga04 hocam o zaman siz olsanız hangisini alırdınız en favoriniz hangisi sıralama yapsanız nasıl olurdu?
Son düzenleme: