Okul minyatür projesi nasıl yapılır?

Blessedddl

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben mimarlık okumaya başladım ve ilk derste bildiğiniz hoca haftaya bir anaokulu projesini yapın ve slaytını getirin dedi(?) Benim düşündüğüm ders şekil çizmek düz çizgi çizmek falandı… Her neyse ortaokulda ev projesi dışında maket yapmayı hiç bilmiyorum mesela camlar için için hangi kartonu kullanacağım? Baktıklarım böyle mavi parıldayan folyo gibi. Mesela ben binanın üstünde bahçe ve park olmasını istiyorum mesela çim için yapay çimlerden mi alacağız o betona benzeyen kartonların isme ne bir de kıvrımlı binaları nasıl yapıştırıyoruz kısaca hiçbir bilgim yok yardım etseniz çok makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziksel olarak yapın mı dedi? Bir bilgisayar tasarım programı kastetmiş olmasın?

Slayt istediğine göre dijital bir planlama istiyor gibi geldi. Muhtemelen örnekler bulup fikirler üretip bir sunum yapmanızı istemiş.

Sen
Fiziksel olarak yapın mı dedi? Bir bilgisayar tasarım programı kastetmiş olmasın?
ikisi de fiziksel maketi yapıp slayt üzerinden anlata anlata yapıcaz işte orta kesini falan gösterin dedi slaytta

Fiziksel maket olarak getiricez .zaten ilk ders olduğu için autocad dersi görmedik bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…