Okul ortamı ile alakalı içimde kötü bir his var

Şu anda kilolu değilsen neden problem ediyorsun ki? O zamanları aşmışsın ve artık kilolu değilsin. Geçmiş bir çöplüktür ve çöplüğü sadece fareler karıştırır.

Ha eğer hala kiloluysan bunda yine sorun yok. Kilolu olmak ayıp falan değil.
Hocam kilolu değilim şuan. Şuan bir sıkıntı da yok o arkadaşlarla kimseyle sıkıntım yok ama kafama takılıyor ya.

Hocam bişey olmamış atıp silmiş sizde uyarınca tekrarlamamış anladığım kadarıyla okul ortamında tabii ki dalga geçerlerde sizde geçersiniz bunlar yaşanacak şeyler kasmayın bu kadar gülün geçin.
Evet hocam atıp sildi şuan da bir şey yok ama bir anda böyle şeyler kafama atkılıyor ya.

Hocam işte olay yaşandığında nerdeyse konuşmamıştık bile. Hiç yakınlığımız yoktu. Acaba bana özel değil de herkesle mi dalga geçiyor öyle?
Bizim sınıfta da bu sene kilolu bir yakın arkadaşım vardı ve her gün farklı renklerde Bad Bear marka tişört giyiyordu kendisiyle yakındım ve sürekli kendisine 'yatak ayısı' diyordum (yatağın bed olduğunu biliyorum) o da gülüp geçiyordu zaten benimle de emre mor diye çok dalga geçiyorlardı 1.92 cm arkadaşımız vardı sürekli akıllı tahtaya zürafa resmi koyuyorduk :D malum partiyi tutan kız grubu vardı sınıfa girerken dombra şarkısını açarak giriyordum sınıftan çıkarkan 4 işareti yaparak çıkıyordum kasmayın yani bu kadar.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı