Okul Papara kart verdi

Okulum her öğrenciye özel Papara kart verdi. Bunlar nasıl kullanılıyor? Velilere bildiri filan gidiyor mu? Bizimkiler veli onay istediği için normal Papara açmıyolar bana. Bu okulun dağıttını normal kart gibi kullanabiliyor muyum yoksa her harekette bildirim gidiyor, izin mi gerekiyor?
Eğer "okulyo" ise hayır veliye bildirim gitmiyor

Hocam bizde aynı kartı aldık ama neredeyse kimse kaydetmedi. Çünkü sanırım kaydettiğimizde ne alırsak görüyorlar. Tamam kötü şeyler alınca aileye bildirim gidecek ama benim aldığım şeyleri neden başkası görüyor? Ve bu zorunlu değil. Yani kaydedebilirsiniz diyorlar ama biz okul açıldığından beri kaydetmeden giriş çıkış yapabiliyoruz.

Okulum her öğrenciye özel Papara kart verdi. Bunlar nasıl kullanılıyor? Velilere bildiri filan gidiyor mu? Bizimkiler veli onay istediği için normal Papara açmıyolar bana. Bu okulun dağıttını normal kart gibi kullanabiliyor muyum yoksa her harekette bildirim gidiyor, izin mi gerekiyor?
Aynısı bizdede verildi papara uygulamasına gir ve hesap oluştur ardından kartını tanımla normal kart gibi her yerde geçer.

okul yo felan yazıyorsa üstünde benim kardeşime de verdiler girişte turnikeye okutup okula giriyor. Kartı basmadığında mesaj geliyor babama hem de kartı okuttuğu an fotoğrafını çekip uygulamaya yüklüyor baya iyi bir şey.

Geri
Yukarı