Okul stress yapıyor

Daha fazla  
Merhaba. Şu an yaz tatilinde matematik fen ve İngilizce ders kurslarına gitmekteyim ama bu beni çok stres ediyor. Verdikleri ödevler olsun, çok bunaltıyor ve stres ediyor. Uykularımı almaya başlıyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim? Çünkü hocalar ödev yapmayanları atmakla vesaire, bir nevi tehdit ediyor ve bu beni daha da stres ediyor. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu an yaz tatilinde matematik fen ve İngilizce ders kurslarına gitmekteyim ama bu beni çok stres ediyor. Verdikleri ödevler olsun, çok bunaltıyor ve stres ediyor. Uykularımı almaya başlıyor. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim? Çünkü hocalar ödev yapmayanları atmakla vesaire, bir nevi tehdit ediyor ve bu beni daha da stres ediyor. Ne yapmam gerekiyor?
Onlara kulak asma, derslerine bak. Zaten sizin jenerasyonun eğitim sistemi kevgire döndü, bir de her şeye stress olmanıza gerek yok ama sosyal mühendislik sonucu böylesiniz. Vatana millete hayırlı, üretken bir insan olup oy verirken iki kere düşüneceğin zamana kadar böyle devam etmen gerekecek.

Gitmeyin hocam. Eğer size bir faydası bulunmadığını ve size zarar verdiğini düşünüyorsanız gitmeyin.

O kurslara para veriyor musun?

O kurslara para veriyor musun?

Maalesef veriyorum, ama velilere böyle davranmıyorlar maalesef ikiyüzlülük.

Gitmeyin hocam. Eğer size bir faydası bulunmadığını ve size zarar verdiğini düşünüyorsanız gitmeyin.

Bana tek faydası okulda öğreceğim bilgileri önceden öğretmek, tamam güzel anlarımda çok darlıyorlar. Neredeyse her gün ödev verip 2 haftada 1 sınav yapıyorlar. Bu da çok stres ediyor ve ne yapacağımı unutuyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı