Okul yönetimi bilgisayarımı izliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladığım kadarıyla arkadaşımız reşit değil ve ailesinin bunu bildiğini düşünüyorum yoksa böyle bir şey yapmaya kimse cesaret edemez, özellikle bir eğitim kurumu. Yüksek ihtimalle velilere bilgi verilmiştir, hukuki işlemin bir işe yarayacağını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ben okulun Windows'un içine hep çalışan ve bilgisayarı gözleyen bir yazılım koyduklarını zannetmiştim, o yüzden format at demiştim ama meğer çocuğun derslere girmek için kullandığı programmış buna sebep olan. Neyse, boş ver.

Anladığım kadarıyla arkadaşımız reşit değil ve ailesinin bunu bildiğini düşünüyorum yoksa böyle bir şey yapmaya kimse cesaret edemez, özellikle bir eğitim kurumu. Yüksek ihtimalle velilere bilgi verilmiştir, hukuki işlemin bir işe yarayacağını sanmıyorum.

Evet, ailemin bu konu hakkında bilgisi var.

En mantıklı şey, ilk önce ailenle konuşmalısın bence. Başka yapabilceğin bir şey yok. Eğer evde kullanmadığın bilgisayar varsa ondan gir bence.

Trojen yazılımlarından kullanıyor olabilirler. Şikayet etme hakkın elbet vardır. Cimer'e veya Milli Eğitim Bakanlığı'na şikayet dilekçesi yollarsan cevap alacaksındır.

Evet, ailemin bu konu hakkında bilgisi var.
Dava vb. açsanız da bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Ailenizle tanıdığınız bir avukatla konuşup bilgi alın, ona göre dava açma yoluna gidin. Ben süreç boyunca sanal makineden girmeniz taraftarıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı