Okula gaz maskesi ile gidilebilir mi?

Hocam cildinizde hassasiyet var anladığım kadarıyla. Maskeyi okul boyunca sivilcelerinizi gizlemek için takacaksanız şu bilgiyi de bir göz önünde bulundurun derim: Uzun süre maske kullanımı cildinde hassasiyet bulunduran kişilerde cilt problemleri yaratır, bu problemlerin başında ciltte tahriş ve sivilce oluşumu gözlenir. Yani sivilcelerinizi gizlemek için kullandığınız maske yüzünden sivilcelerinizin daha da çıkma ihtimali var ki büyük ihtimalle takarsanız çıkacak. Ayrıca bunda utanılacak ya da üzüntü duyulacak bir durum yok, çoğu insanın yaşadığı bir durum bu. Kendinizle barışık olun lütfen.
 
Selamlar. Bu benim ilk konum. Neyse okula yarın 2. Dünya Savaşı'ndan kalma gaz maskesi ile gitmeyi düşünüyorum. Otobüste vs. sorun çıkartırlar mı merak ettim. Şimdiden teşekkürler.
Müdür kulağından tutup direk disipline sevk eder. Biraz ekşın yaşamış olursun, fazla bişey olmaz.
 

Az önce geldim okuldan sabah otobüste takmadım okula gider gitmez taktım öğretmenler çıkar vs demedi. Müdür yardımcısından öğrenci belgesi almaya gidim müdür yardımcısıda bir şey demedi. Sadece bir öğretmen kızdı onda da maskeyi takarken yere düşürdüm el koydu sene sonunda alırsın dedi yalvar yakar aldım geldim.
Yarın yine maske ile gideceğim hatta bugün bir arkadaş ile resim çekildim.
2. dünya savaşı'ndan kalma maskeyi nereden buldun?

Hocam depoda kalmış sıfır maske.
Bunu yaparsan komik olmaz, kendini küçük düşürürsün. Bence en fazla 5 saniye ciddiye alırlar seni.

Öyle bir şey olmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı