DeadFrozen
Kilopat
Mikrofon.mikrafon
Mikrofon.mikrafon
Çok komikmiş nasıl başarıyorsunuz bu kadar komik olmayı?Minecraft oyna. Şaşırtıcı şekilde öğreniyorsun. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sizin ve diğer arkadaşların dediği çoğu şeyi yapıyorum zaten Rainbow Six Siege, CS:GO gibi oyunlarda İngilizce konuşanlar ile zaten arkadaşlık kuruyorum bir şeyler kapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor. Böyle izleyebileceğim Kurs tarzı şeyler var mıdır?(İngilizce yazacaktım ceza yemeye korktum[emoji16]) Gir CS 1.6'ya pluginler, modlar... Bir laptop bul linux ile felan uğraş, R6 Siege'da yabancılarla atış, GTA serisini ingilizce oyna, elektronik eşyaları kurcala, CS:GO'da felan takıl, Payday 2 felan oyna ne bileyim quizler var ben bu halde garip ki orta düzey ingilizce öğrenmişim.
Bilmem, online ücretli kurslar var. Arkadaş olmana gerek yok sadece oyun oynarken yanında veya sohbette bu ingilizceyi yeterli düzeyde bilen biri iyi olur. Bazıları kısaltarak veya değişik konuşur mesela:Sizin ve diğer arkadaşların dediği çoğu şeyi yapıyorum zaten Rainbow Six Siege, CS:GO gibi oyunlarda İngilizce konuşanlar ile zaten arkadaşlık kuruyorum bir şeyler kapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor. Böyle izleyebileceğim Kurs tarzı şeyler var mıdır?
Neden öğrenilemesin? Oyunu hazırlayan kişi Türk değil. Aynı konuşmayı sergileyecek.Oyunlardan grammar öğrenemezsin, İngilizce videolar vb. izle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.