Okula itiraf sayfası açılması sorun yaratır mı?

Topaik

Femtopat
Hesapta ne ismim var ne bir şeyim ,sadece okulun ismi ve itiraf diye bir kullanıcı adı var. Bir öğrenci yürek mi yediğimi, müdüre gidince kaçacak yer arayacağım gibi şeyler zırvaladı. En fazla ne olabilir? Numaram yok, sadece ismimin olmadığı bir e-postam ekli. Hiç paylaşım bile yapmamıştım daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sayfa bir şekilde hocalara ulaşırsa isimsiz e-postaymış falan filan işlemiyor direkt bulunursunuz haberiniz olsun. Şikayet edilmezseniz bir şey olmaz.
Tabii orası doğru. Bazı hocalar var ben lisedeyken falan böyle bir şey yaparsanız polislik olursunuz falan diyorlardı ama pek inanmıyordum açıkçası. Bir de böyle şeylerle uğraşmak için iyi bir zamanının olması lazım

Açmanızda sakınca yok ama paylaştığınız şeyin ne derece müstehcen ya da kişisel hayatı ne kadar ihlal ettiğini tartarak yaparsanız sorun olmaz. Ya da X ismini C ismini olarak söylerseniz bir sorun olmayacaktır bence.

IP adresiyle müdür değil Siber suçlar uğraşıyor. Bir veli şikayetçi olursa devreye siber suçlar girer.
Benim itiraf sayfası açan ve birçok takipçisi olan arkadaşlarım vardı. Tabii herkeste durum aynı olacak diye bir şey yok. Birisi takar, istemez, katıdır, bazısı da takmaz böyle şeyleri.

Yani sayfa üzerinden bir öğrenciyle alakalı onu rahatsız edecek bir paylaşım olmadığı sürece sorun olmuyor ama öyle bir paylaşım yapılırsa ve şikayet edilirse direkt siber suçlar devreye giriyor ve sahibi bulunuyor. Ben 9. sınıftayken yaşanmıştı bu olay. Şu an 12'yim, sayfanın sahibi çocuğu her gördüğümde gülüyorum.

Benim itiraf sayfası açan ve birçok takipçisi olan arkadaşlarım vardı. Tabii herkeste durum aynı olacak diye bir şey yok. Birisi takar, istemez, katıdır, bazısı da takmaz böyle şeyleri.
Birisi takar veya takmaz muhabbeti değil. İtiraf sayfasının sorun açması sorusunun cevabıdır bu. Eğer bir veli/öğrenci şikayetçi olursa olayla siber suçlar ilgilenir ve itiraf sayfasının sahibinin başı belaya girer.

Giriş yapma kısmında destek kısmından mailini bulabilir konu uzar ve bilir kişilere giderse hesaba giriş yapılan konumlardan anlaşılır fakat bir paylaşım yoksa sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam sayfa bir şekilde hocalara ulaşırsa isimsiz e-postaymış falan filan işlemiyor direkt bulunursunuz haberiniz olsun. Şikayet edilmezseniz bir şey olmaz.

Direkt okulu takip ettim.

Giriş yapma kısmında destek kısmından mailini bulabilir konu uzar vebilir kişilere giderse hesaba giriş yapılan konumlardan anlaşılır fakat bir paylaşım yoksa sorun olacağını sanmıyorum.

Dedigim gibi, mailimde ismim yok. Okuldaki herkes ayni mahallede oturuyor.

Hocam IP üzerinden kimin ne yaptığı zaten bulunabiliyor ismin olsun olmasın. Kötü bir şey olmadığı sürece sorun yaratmıyor bu tür şeyler.

Bunun ile uğraşırlar mı? Çok abartı şeyleri paylaşmayacağım zaten.

Peki nasıl buldular?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt okulu takip ettim.

Dedigim gibi, mailimde ismim yok. Okuldaki herkes ayni mahallede oturuyor.

Bunun ile uğraşırlar mı? Çok abartı şeyleri paylaşmayacağım zaten.

Peki nasıl buldular?

Şikayet olursa evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…