Okula itiraf sayfası açılması sorun yaratır mı?

Topaik

Femtopat
Hesapta ne ismim var ne bir şeyim ,sadece okulun ismi ve itiraf diye bir kullanıcı adı var. Bir öğrenci yürek mi yediğimi, müdüre gidince kaçacak yer arayacağım gibi şeyler zırvaladı. En fazla ne olabilir? Numaram yok, sadece ismimin olmadığı bir e-postam ekli. Hiç paylaşım bile yapmamıştım daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt okulu takip ettim.

Dedigim gibi, mailimde ismim yok. Okuldaki herkes ayni mahallede oturuyor.

Bunun ile uğraşırlar mı? Çok abartı şeyleri paylaşmayacağım zaten.

Peki nasıl buldular?
Ortaokulda müdür ve müdür yardımcılarının tüm sınıfları tek tek gezerek itiraf sayfası açmanın yasak olduğunu, velinin şikayetçi olduğunu ve eğer itiraf sayfası sahibinin kendini söylemezse devreye siber suçların gireceği tarzı bir konuşmalar yapmışlardı.

Hocam siz bence hesabı silin ve böylesi işlerle uğraşmayın. Oyun oynayın, film izleyin vb.

Konuyu açmadan önce dondurdum. Korktum biraz. Okulun hesabı müdür tarafından işletiliyor.

Ortaokulda müdür ve müdür yardımcılarının tüm sınıfları tek tek gezerek itiraf sayfası açmanın yasak olduğunu, velinin şikayetçi olduğunu ve eğer itiraf sayfası sahibinin kendini söylemezse devreye siber suçların gireceği tarzı bir konuşmalar yapmışlardı.

O zaman siliyorum 🤠

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açmadan önce dondurdum. Korktum biraz. Okulun hesabı müdür tarafından işletiliyor.

O zaman siliyorum 🤠
Silmen senin için daha mantıklı olur. Zaten takip ettiğin okulun hesabı müdür tarafından işletiliyormuş büyük ihtimal yarın öbür gün müdür sıradayken senin sayfan hakkında net bir tehditkar konuşma yapardı. Risk almana hiç gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı