Okula Yunan ve İspanyollar geldi

17 yaşındayım gelen çocuklar 15 16 yaşında filan yani baktığında büyük duruyor millet öyle bir heyecanlanmış zaten hocalar diyor yunanlılarla konuşmayın. Sakın rahatsız etmeyin diyorlar uzaklaştırıyorlar anlamsız yere bende gittim fotoğraf çekilecektim onlarla yabancı ırktan birini ilk defa görüyorum sizce çekilmeli miyim? Çok istiyorum çünkü şahıslar bunlar.

Eki Görüntüle 1983550

Hocam bu fotoğraftaki siz misiniz?

Bizim ortaokul lise zamanlarında çingene kaynıyordu milletin okuluna Yunan ispanyol geliyor vay be.

Hoca yunanlılarla konuşmayın deyince hocam ırkçı mısınız tarzı şakalar yapmadan nasıl durdun anlayamadım.

Onlarda insan, toplanıp seni dövmüyorlar vermiyorlarsa Türk olduğun için sende bir şey yapma.

Sanmıyorum.

@Ahmet40218 dostum bir bahane bul git konuş ne olacak en fazla. Yabancı dilini geliştirirsin yanında artı olarak. Hoş baktın seni hoş karşılamıyorlar daha fazla rahatsız etmezsin önemli olan konuşmayı başlatabilmek zaten.
Bizim ortaokul lise zamanlarında çingene kaynıyordu milletin okuluna Yunan ispanyol geliyor vay be.
Hocam bu fotoğraftaki siz misiniz?
Kankam vallaha millet baktım kızların instagramını geldikleri gibi bulmuşlar ve 6 kişiler 6 kişinin etrafında 50 kişi toplanmış kızlara erkeklere yürümeye çalışıyorlar. bende hayatımda farklı ırktan biri ile konuşmayıp görmediğim için fotoğraf çekilmek istedim bi yandanda mizah olarak kullanırım o resimleri :D
erkeğin hocam bu arada gösterdiğim kız yunan istersen bende buyum :D esmer yunan ve beyaz türk tam tersi olması gerekir normalde :D
IMG_20231003_154330.jpg

İlk atam yaptı şimdi de sen yap kanka baklavaki diye diye.
Ne güzel. Arkadaş edin, İngilizceni geliştir.
16'lık lolcü Ahmet penisi olmayan canlılarla iletişim kuruyor🫣
Hocam siz niyeti bozmuşsunuz aman tanrım. 😳
Kral tek derdin fotoğraf çekilmek mi :D
hayatımda ilk defa bir yunan görüyorum mantıken bende fotoğraf çekilip o fotoğrafları mizah olarak kullanmak istedim. işte. misal 'kapitalist sistemin kölesi olmaktansa, şeriat dostu kemalist olmak isterdim misal. yazıp paylaşırdım :D aklıma bu geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı