Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Sabah dişlerimi fırçalayıp giderim her zaman ancak iki ders sonra ağzım kuruyor ve korkuyor hissediyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Sabah dişlerimi fırçalayıp giderim her zaman ancak iki ders sonra ağzım kuruyor ve korkuyor hissediyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
witicieen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2.365 Makaleler 3 Çözümler 9 28 Kasım 2023 #2 Diş eti iltihap olabilir.
2 224914 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 537 Çözümler 2 28 Kasım 2023 #3 Dişlerini fırçaladığın halde kokuyorsa demek ki diş etlerin de bir problem olabilir, diş hekimini ziyaret et bence.
Dişlerini fırçaladığın halde kokuyorsa demek ki diş etlerin de bir problem olabilir, diş hekimini ziyaret et bence.
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 28 Kasım 2023 #4 Önce Diş hekimi - Görmediğin bir çürük ağız kokusuna neden olabilir. İç Hastalıkları sonrasında Gastroenteroloji. Kronik ağız kokusunun en sık nedenlerinden biri Gastrittir.
Önce Diş hekimi - Görmediğin bir çürük ağız kokusuna neden olabilir. İç Hastalıkları sonrasında Gastroenteroloji. Kronik ağız kokusunun en sık nedenlerinden biri Gastrittir.
Flat0rns Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 145 Yer Düzce 28 Kasım 2023 #5 Muhtemelen dilinizin üstündeki tabakadan dolayı kokuyordur dilinizi fırçalayıp ve gargara yaparsanız muhtemelen daha kokmaz.
Muhtemelen dilinizin üstündeki tabakadan dolayı kokuyordur dilinizi fırçalayıp ve gargara yaparsanız muhtemelen daha kokmaz.
jack daniels red Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #6 Şimşek McQueenn dedi: Sabah dişlerimi fırçalayıp giderim her zaman ancak iki ders sonra ağzım kuruyor ve korkuyor hissediyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Biraz psikolojik ve tuhaf bir konu. Mesela ben 3 ayda bir misvakla ovalarım hiç umursamam. Tamamen psikolojik gidip bir piskiyatriye görünün Son düzenleme: 28 Kasım 2023
Şimşek McQueenn dedi: Sabah dişlerimi fırçalayıp giderim her zaman ancak iki ders sonra ağzım kuruyor ve korkuyor hissediyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Biraz psikolojik ve tuhaf bir konu. Mesela ben 3 ayda bir misvakla ovalarım hiç umursamam. Tamamen psikolojik gidip bir piskiyatriye görünün
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #7 Çürük dişleriniz ve diş etlerinizde sorun olabilir, doktora kontrole gidin. Her sabaha okula gitmeden ağız çalkalama suyu ile çalkalayabilirsiniz.
Çürük dişleriniz ve diş etlerinizde sorun olabilir, doktora kontrole gidin. Her sabaha okula gitmeden ağız çalkalama suyu ile çalkalayabilirsiniz.
D didaquis Centipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #8 Kahvaltı yapıyor musun sabahları?