Okulda aile özlemi

LabelAmiri

Centipat
Daha fazla  
8'e gectim 6. sınıfın yarısından beri başladı ailemi okuldayken özlememin sebebi akşam görmemem olabilir. Çünkü 8 de okula gidip akşam 6 da geliyorum. Yani kısacası zaman kalmıyor vakit geçiremiyorum. Bir çeşit duygu depresyonuna girdim. Babam annem yardımcı oldular daha iyi oldu ama hala içimden bir ses yine olacak diyor. Sizce ne iyi gelebilir?

Tatillerde, haftasonlarında ailenle daha çok vakit geçirebilirsiniz. Beraber toplanın sohbet muhabbet falan edersiniz. Birkaç aya özlemin azalır.

Tatillerde, haftasonlarında ailenle daha çok vakit geçirebilirsiniz. Beraber toplanın sohbet muhabbet falan edersiniz. Birkaç aya özlemin azalır.
Denesemde bi yerden sonra kopuyor dediğiniz doğru 7. sınıfta çok takmadım dersleri 2. dönem onlara verdim zamanımı geçti sonra tekrar basladı günde 4 saat ders yaz ayında babam 5.6 gibi geliyor annemlede öğlen gibi geçiremiyorum arkadaşlarım çağrıyo derken oyun filan akıp gidiyoruz.

Erkeklikle alakasi yok ben biryere gitsem ailemi bende ozluyorum cunku asiri bagliyim 18 yasima giricem halbe ustume sorunluluk alamiyorum ama interbet isleri ile ugrasiyorum misal ibternetten para kazaniyorum
Özgüvenini arttır.

Bilmiyorum ailemi kaybetmektende korkuyor olabilirim

kız arkadaşım varken konuşuyorduk okuldada filan ama ayrıldık kendi isteğimiz 3 yıllıktı ortaokul boyunca bi ara ortaya cikti 6 nin yarisinda biraktik olmayi yedide tekrar acildim bu yazda ayrildim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı