Okulda Akran Zorbalığına Uğruyorum

Kardeşim başkaldır sürekli başkaldır dayak yesen bile korkma cesaretli ol en uygun zamanda Muaythai'e başla ama sakın bunu kavga için kullanma kendini savunman için kullan.
kendini savunması için saldırı odaklı aynı zamanda en tehlikeli dövüş sanatını mı seçsin diyorsunuz ? Biraz abartı olmuş bu, dövüş sanatı öğrenmeli ona bir şey demiyorum fakat muaythai sizce de biraz fazla değil mi ?
 
Bence kendine bir arkadaş edin edinemiyorsanız nakil aldırın rehber öğretmeninizle konuşun sizi rahatlatacaktır ancak arkadaş edinmeniz şart gibi. Not ayrıca bir dövüş sanatı öğrenin ama bunu kavga için değil kendinizi savunma odaklı kullanın inşallah böyle şeyler bir daha hiçbir şekilde başınıza gelmez.
 
Zorbalardan korkma, korksan da belli etme. Sana ters bi laf söylediklerinde sen de karşılığını ver. El kol hareketi yaptıklarında aynısını sende ona yap. En fazla 1-2 itiş kakış olur sonra olayın büyüyeceğini anladıklarında giderler.
 
Sana tavsiyem tamamen kendine odaklanmak ve iyi bir veya iki arkadaş bulman. Mutlaka vardır anlaşabileceğin biri. Bundan sonraki 1. iş derslerine devam etmen, elinden geldiğince, 2. olarak spor gerçekten yapabileceğin en iyi şeylerden biri kendine değer vermeyi öğretir ve seni stresten uzak tutar ayrıca gelişim çağında yapıldığı zaman ilerde meyvesini çok yersin ve ilerledikçe zamanla insanların sana bakışı da değişiyor.
 
Çevre yapmanız lazım yoksa ezilirsin. Başka okula nakil aldır. Sana karışan kişilere sesin çıksın yoksa ezerler seni.
Evet katiliyorum oldukça tehlikeli arkadaşlar al arkana bizim arkadaşa biri zorbalik yapmisti ama cocugun cevresi cok fazlaydi,videosu bile vardi zorbalik yapan çocuğu botun kilidine almis cocuk bayilayazdi yalvardi birak diye.şuan cocuğun karizmasi 0 ne zorbalik yapabiliyor ne baska bisey sende oyle yap dostum tabi sana zorbalik yapanlara falan
 

Yeni konular

Geri
Yukarı