Teneffüs'te kitap okuyorum, Dolaşıyorum, sevdiğim hocalarla sohbet ediyorum, Uyuyorum. Arkadaşımın olmasını isterim ancak ne derseniz işte hassas,sorunlu,dengesiz bir insan olduğum için pek arkadaş edinemiyorum. Bir de bir şey fark ettim, Ben önceden insanlara iyilik yapmayı seven,insanlarıda seven birisiydim. O zaman bile dışlanıyordum. İlkokulda o kadar zorbalandım ki, artık insanları pek sevmiyorum iyilik yapmakta istemiyorum. Kimseden de iyilik beklemiyorum.
Genelde müzik dinlerim, bişeyler izlerim Lisede baya arkadaşım vardı ancak üniversitede 2-3 kişi var sevgilim olsa çok daha güzel geçer ancak olmayınca olmuyor iyi bir insan olunca nasip olmuyor.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Eski bir konu yine de cevap vereceğim bende bunlardan biriyim. Hep sıramda uyurum dışardanda arkadaşım olmadığı için genellikle arkadaş olmak isteyen insanları red ederim ve olmazsa olmaz siyah maskemi ve siyah ceketimi asla çıkarmam bir de saçımı öne atarım böylelikle asosyal bir ucube oluyorum.