Okulda bana zorbalık yapıyorlar

Casper0022

Hectopat
Katılım
4 Aralık 2022
Mesajlar
99
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar okulun başladığı haftalardan beri kendimi iyi hissetmiyorum ergenliğe yeni girdim 13 yaşında 8. sınıf öğrencisiyim okulda çoğu kişi hiçbir şey yapmama rağmen beni sevmiyorlar. Yeri geldiğinde zorbalığa uğruyorum, kekemeliğimle dalga geçiyorlar hakkımı savunduğum zaman bir kere dayak yedim, dayaktan sonra benimle daha cok dalga geçmeye başladılar, mesela okula farkli bir tarzla gelsem laf ediyorlar, muhakkak bir şey yapip dalga geçiyorlar, lakap takıyorlar. Derslerim desen zaten yolunda gitmiyor, arkadaşlarım tarafından ihanete uğradım, Allah beni nasıl bir sınava soktu bilmiyorum ama dayanamiyorum, son zamanlardır hayatımda hiçbir şey düzgün gitmiyor ergenlik dedikleri bu olsa gerek hayati yeni yeni tanıyorsun yeri geldi mi gülüyorsun ama bir o kadar da size içimi dökmek istedim. Belki sen bu yaşta ne yaşamış olabilirsin abartma diyebilirsiniz ama üzülmemek elimde değil. Bu konuyu açma amacım büyüğüm olarak bana tavsiye vermeniz.
 
bu durumu ailenle veya okul müdürlülüğüyle konuş. Ailen gerekirse onların velisini arasın eğer dayağı okulda yetkili birisinden yediysen cimere yazın ve İlçeye,İl müdürlüğüne şikayette bulunun. Bu durumu bende yaşadım çünkü
 

Hayatın neresinde olursan ol bu durumlar yaşanıyor zaten kardeşim öğretmenlerle aileyle konuşmanında bu durumu çözeceğini sanmıyorum ama her zaman güçsüz görüneni ezerler derslerine fazlasıyla asılıp güzel bir liseye gidersen çevrende bu tipler çok daha fazla azalır veya direkt okulunu nakil alıp başka bir okula gidebilirsin.
 
Haklısınız

Bana bulaşanlar öğrenciler öğretmenlerle bi sıkıntı yok idareye gidicem zaten
 

İntikam alabilirsin
 
Yılanın başını büyümeden ezmen gerek, ilk ailene danış onlar zaten taşırlar idareye çözülmezse sınıf değişimi yaparsın oda olmazsa nakil verirsin başka bir okula.
 
Yılanın başını büyümeden ezmen gerek, ilk ailene danış onlar zaten taşırlar idareye çözülmezse sınıf değişimi yaparsın oda olmazsa nakil verirsin başka bir okula.
Hocam sınıf değiştirsem daha kötü olur her sinifta sevmediğim ve zorba tipler var.Başka sınıfa gitsem daha çok ezilirim.Nakil aldırmaya ailem sıcak bakmıyor,Elim kolum bağlı kaldı

İntikam alabilirsin
Kavga etmeyi bilmiyorum ki 1 kere ciddi bi kavga ettim onda da dayak yedim
 

Hocam bu yaşlarda hemen hemen herkesin yaşadığı şeyler, hocanıza danışın bir şey yapmazsa ya da yeterince etkili olmazsa ailenizi idarecilerle konuşması için teşvik edin zaten 1-2 papara yedikten ya da idarecileri tarafından azarlandıktan sonra sizden silgi istemek için bile korkar hala gelir bu ucubeler.
 
KESİNLİKLE UYGULA Şimdi 8. sınıf olmuşsun, düşünebilen bir gençsin aslında. Kardeşim önce hakkını savunacaksın, susmayacaksın. Hemen ailene anlatma, önce arkadaşlarını tehdit et, müdüre şikayet ederim gibisinden. Anlamadılar mı, gidersin edersin şikayetini, müdür iki hırpalar bunları belki düzelirler, yinemi olmadı yine şikayet et, sonuna kadar et. Artık bu adamlar laftan anlamıyor, geç karşılarına kafanı sıraya vur bağır çağır kükre, korkut onları, emin ol geri çekilecekler. EN EN EN SON ihtimalde ailene söyle, diyeceklerim bu kadar.
 
Hocam haklıyken haksız duruma düşebilir, bu insanların lafı nasıl evirip çevireceği belli olmaz. Müdüre 1-2 söyledikten sonra müdür pasif kalırsa ailesi müdürle konuşsun bakalım o zaman neler oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…