Okulda bana zorbalık yapıyorlar

Hocam sınıf değiştirsem daha kötü olur her sinifta sevmediğim ve zorba tipler var. Başka sınıfa gitsem daha çok ezilirim. Nakil aldırmaya ailem sıcak bakmıyor, elim kolum bağlı kaldı.

Kavga etmeyi bilmiyorum ki 1 kere ciddi bir kavga ettim onda da dayak yedim.

Her intikam kavgamı kanka biraz mantıklı şeyler düşün korkut.

Arkadaşlar okulun başladığı haftalardan beri kendimi iyi hissetmiyorum ergenliğe yeni girdim 13 yaşında 8. sınıf öğrencisiyim okulda çoğu kişi hiçbir şey yapmama rağmen beni sevmiyorlar. Yeri geldiğinde zorbalığa uğruyorum, kekemeliğimle dalga geçiyorlar hakkımı savunduğum zaman bir kere dayak yedim, dayaktan sonra benimle daha cok dalga geçmeye başladılar, mesela okula farkli bir tarzla gelsem laf ediyorlar, muhakkak bir şey yapip dalga geçiyorlar, lakap takıyorlar. Derslerim desen zaten yolunda gitmiyor, arkadaşlarım tarafından ihanete uğradım, Allah beni nasıl bir sınava soktu bilmiyorum ama dayanamiyorum, son zamanlardır hayatımda hiçbir şey düzgün gitmiyor ergenlik dedikleri bu olsa gerek hayati yeni yeni tanıyorsun yeri geldi mi gülüyorsun ama bir o kadar da size içimi dökmek istedim. Belki sen bu yaşta ne yaşamış olabilirsin abartma diyebilirsiniz ama üzülmemek elimde değil. Bu konuyu açma amacım büyüğüm olarak bana tavsiye vermeniz.

Aynı şeyleri lisede yaşamıştım kardeşim benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun kekemelik hariç kekemeliğinde düzelir bu arada düzelmeyecek şey değil bu arada tavsiyem direk sınıfını veya okulunu değiştir psikolojin fena bozulur hem de LGS falan çalışman lazım bu sene o zorbalıklara o psikolojiyle çok çok zor kendimden biliyorum ailene acil danışmalısın ve sınıfını değiştir eğer sınıf değiştirdiğin zamanda aynısını yaşarsan direk okul değiştir sınıfın çok sorunlu belli uyuz karaktersiz tipler az çok tahmin edebiliyorum.

KESİNLİKLE UYGULA Şimdi 8. sınıf olmuşsun, düşünebilen bir gençsin aslında. Kardeşim önce hakkını savunacaksın, susmayacaksın. Hemen ailene anlatma, önce arkadaşlarını tehdit et, müdüre şikayet ederim gibisinden. Anlamadılar mı, gidersin edersin şikayetini, müdür iki hırpalar bunları belki düzelirler, yinemi olmadı yine şikayet et, sonuna kadar et. Artık bu adamlar laftan anlamıyor, geç karşılarına kafanı sıraya vur bağır çağır kükre, korkut onları, emin ol geri çekilecekler. EN EN EN SON ihtimalde ailene söyle, diyeceklerim bu kadar.

Tehdit etmeyi önermiyorum hocam şu dönemde çocuklar iplemiyor bence müdüre gitsin sınıf değişikliği talep etsin ailesiyle gidip kavga yanlısı değilim ağzı burnu kırılır çocuğun bu sefer disiplinle sonuçların eğitim hayatı yanar gibi.

Kardeşim benim gidiyorsun en yakın dövüş salonuna Muay Thai öğrenmeye başlıyorsun. Laf edenin burnunu kırıyorsun.

Ateşe ateşle karşılık vereceksin müdüre gitsen asla bir şey yapmayacak hakkını kendin arayacaksın müdürün az adam olsaydı zaten okulun zorba dolu olmazdi.

Kardeşim benim gidiyorsun en yakın dövüş salonuna Muay Thai öğrenmeye başlıyorsun. Laf edenin burnunu kırıyorsun.

Ateşe ateşle karşılık vereceksin müdüre gitsen asla bir şey yapmayacak hakkını kendin arayacaksın müdürün az adam olsaydı zaten okulun zorba dolu olmazdi.

Bu mantıklı göründü biraz ama şiddetle çözülmüyor hocam artık yeni nesildeki çocuklar bıçak falan taşıyor sıkıntı.

Her intikam kavgamı kanka biraz mantıklı şeyler düşün korkut.
Müdüre şikayet etsem muhtemelen yaptırım uygularlar çünkü artık son raddeleri ama ya ondan sonra beni gördüğü yerde vurmaya başlarsa?

Bu mantıklı göründü biraz ama şiddetle çözülmüyor hocam artık yeni nesildeki çocuklar bıçak falan taşıyor sıkıntı.
Öyle bir çocuk değil(Benim yaşımdaki çocuklarda onu kullanacak g*t yok😄)

Kardeşim o zaman yumruğunu balyoz gibi suratına vuracaksın yani son radde bu.
İnşallah o duruma düşmem çünkü kavgacı bi insan değilim ve kavga etmeyi bilmiyorum.

Zorba adam bıçak taşımaz eziktir sence normal biri olsa çocuğu zorbalar mı azıcık diş gösterdiği anda pısar gider.
Çocuk sınıfın abisi ama arkası falan yok sesi sadece garibanlara çıkıyor yakın arkadaştık aramız bozulunca bizi zorbalamaya başladı

İnşallah o duruma düşmem çünkü kavgacı bir insan değilim ve kavga etmeyi bilmiyorum.

Öğreneceksin o zaman hocam Muay Thai ne güne duruyor.

İnşallah o duruma düşmem çünkü kavgacı bir insan değilim ve kavga etmeyi bilmiyorum.

Çocuk sınıfın abisi ama arkası falan yok sesi sadece garibanlara çıkıyor yakın arkadaştık aramız bozulunca bizi zorbalamaya başladı

Sınıfın abisi mi hahahaha hocam sizi zorbalarsa patlatın 2-3 tane elmacık kemiğine burnuna ve gözüne vurun bakın bakalım sınıfın abisi sınıfın sünepesi nasıl oluyor :)

8.sınıfım sınav senem derslerden çok bir zamanım olmuyor ama birşeyler düşüneceğim hocam

Sınıfın abisi mi hahahaha hocam sizi zorbalarsa patlatın 2-3 tane elmacık kemiğine burnuna ve gözüne vurun bakın bakalım sınıfın abisi sınıfın sünepesi nasıl oluyor :)
Yani sınıfın sevilen çocuğu kalıplı çoğu kisi ondan korkuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı