Okulda bana zorbalık yapıyorlar

Zorba adam bıçak taşımaz eziktir sence normal biri olsa çocuğu zorbalar mı azıcık diş gösterdiği anda pısar gider.
Bu okula 7.sınıfta geldim.Zorba tipler vardı ve bana karşı zorbalık yapıyorlardı herkesle aram iyi olsun diye gülüp geçiyordum,sonra tepeme çıkmaya başladılar,8.sınıfta biraz azalttım ama halen birkaç tane var

8.sınıfım sınav senem derslerden çok bir zamanım olmuyor ama bir şeyler düşüneceğim hocam

Yani sınıfın sevilen çocuğu kalıplı çoğu kisi ondan korkuyor

Ya hocam o tipleri iyi bilirim bizde de vardı bir tane bir ara ben kopya vermedim diye kafamın arkasına sertçe vurmuştu arkamı dönüp yüzüne dirsek atmıştım sıranın üstüne çıkıp bayağı yüzüne yumruk atmıştım hoca zor ayırmıştı bizi herifin boyu 1.90'dı ben 1.76'ydım o zamanlar şu an 1.82'yim yani önemli olan boy değil işlev hocam yumruğu koysanız paramparça edersiniz cidden diyorum ya burnuna vurun veya hayalarına nasılda ağlamaya başlıyor.

Ben de bir kekeme olarak neler yaşadığını az çok anlayabiliyorum. İnsanlar seninle geçecekler ben bile lisede olmama rağmen az çok yaşamıştım böyle şeyler. Sen sadece kendine odaklan bırak ne düşünmek isterlerse düşünsünler. Zorbalık olayını öğretmeninle ya da müdür yardımcısıyla konuş. Eğer hala bir gelişme olmazsa ailene ya da ilçe milli eğitim müdürlüğüne kadar git. Ne olursa hiç kimsenin hiç kimseye zorbalık yapma hakkı yok.

Ailevi değerlerime küfür edip, kekemeliğimle dalga geçmişti susarsam daha çok tepeme çıkacaktı beni teke teke çağırmıştı bende s*lak gibi gittim. Hiç ciddi bir kavga etmediğim içinde yenildim.

Okul sınırları içinde mi yoksa dışında mı dayak yediniz? Aileniz nasıl fark etmedi yara bere izlerini?

Ben de bir kekeme olarak neler yaşadığını az çok anlayabiliyorum. İnsanlar seninle geçecekler ben bile lisede olmama rağmen az çok yaşamıştım böyle şeyler. Sen sadece kendine odaklan bırak ne düşünmek isterlerse düşünsünler. Zorbalık olayını öğretmeninle ya da müdür yardımcısıyla konuş. Eğer hala bir gelişme olmazsa ailene ya da ilçe milli eğitim müdürlüğüne kadar git. Ne olursa hiç kimsenin hiç kimseye zorbalık yapma hakkı yok.
Haklısınız hocam.Bir sorum daha olacaktı, Kekemeliğinizi anlattınız mı? Atlattıysanız bunun için bir eğitim aldınız mı?Yoksa kendiliğinden geçtimi?

Okul sınırları içinde mi yoksa dışında mı dayak yediniz?
Okula yakın bir parkta.

Hocam nasıl dayak yediniz? Bir de Elazığ veya Malatya da mı yaşıyorsunuz?
Evet Malatya'da yaşıyorum

Okul sınırları içinde mi yoksa dışında mı dayak yediniz? Aileniz nasıl fark etmedi yara bere izlerini?
Farkettiler.Babalar konuştu olay kapandı.Ama kavgayı hala unutamıyorum

Hocam geçmiş olsun. Bu durum kader sayılır. Böyle berbat bir eğitim sistemi, disiplin cezalarının olmayışı vs. yapabileceğin tek şey okul değiştirmek. Dalga geçmelerine, zorbalıklarına aldırış verme. Çünkü şu anda Elon Mosk ta zamanında böyle şeylerin en babasını yaşamış okul hayatı kötü geçmiş bir insan ve tek arkadaşı yoktu hatta belki adam akıllı bir ailesi bile yoktu(tam olarak bilmiyorum). Fakat şu an durum ortada anlatmaya kelime yetmez. "Zor zamanlar güçlü insanlar doğurur".

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı