Okulda beni rahatsız eden çocuk hakkında ne yapmalıyım?

Sana maddi ve manevi zarar veren birine, ailesini göz önünde bulundurarak merhamet etmeyi düşünmüşsün. Böyle düşünmen güzel bir şey. Ama unutma, merhamet onu hak edene olmalıdır. Sana sırf eğlence için zarar veren birine asla merhamet etme.

Konuyla videonun alakası nedir?

Serserilik ve zorbalık aynı zamanda keskin kararlarından yoğun psikopati görüyorum. Eğer bu çocuktan para almazsanız hatasından ders çıkarmayacaktır. Ve yaptıkları karşılıksız kaldığı için daha yoğun bir psikopati ruhuna girecektir. O yüzden çocuktan paranızı alın gelecekte yapacağı kötülüklerden saptırmış olursunuz.

Medeni bir şekilde halledebilirsin. Sakin şekilde yanına git, öncelikle bunu önceden yapmadığım için özür dilerim de ve şu hareketi çok nazikçe uygulayarak gönlünü al.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Parayı zorla al bence. Eğer sen ona dersini vermezsen hayatta çok daha pis bir insan olacaktır. Yaptıklarının cezası olduğunu bilmeli. Geçmiş olsun bu arada. Bu tarz pislikler her yerde dolu. Annesi/babası hasta deyipte merhamet yapma sakın bu arada. Böyle bir çocuk olduysa anne babası da en az onun kadar pisliktir. Üzgünüm ama toplumumuzdaki gerçek bu. Kimse durduk yere pislik olmuyor.

Bu tarz çok badire atlattım. En mantıklısı şikayet etmek yoksa bunun gibileri 3-5 gün yapmaz sonra geri sataşır. Eğer dövüşmeyi bilmiyorsan hocalarla aranı iyi tutmak böyle durumlarda çok işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…