Bu okuldan okula değişir. Bizim okulda sene başında eşofman altı giymek yasaktı sonra siyah eşofman altı giyebilirsiniz dediler. Müdür yardımcılarının insiyatifine bağlı.Okulda bol pantolon giymek istiyorum çünkü skinny gibi diğer modellerde ayaklarım çok cılız ve kötü duruyor kendimi özgüvensiz hissediyorum.
Okulda bol pantolon giymek istiyorum çünkü skinny gibi diğer modellerde ayaklarım çok cılız ve kötü duruyor kendimi öz güvensiz hissediyorum.
Okulda bol pantolon giymek istiyorum çünkü skinny gibi diğer modellerde ayaklarım çok cılız ve kötü duruyor kendimi öz güvensiz hissediyorum.
Siyah Baggy.Bu tamamen okulunla alakali bazi okullar serbest bazilarida forma giymekte zorluyor insanlari ama okulun alt renginde siyahsa siyah baggy giyersen bir şey diyeceklerini sanmiyorum.
Tamamen bol bir şeyse belki laf yaparlar. Biraz daha regular fit tarafına yönelebilirsiniz skinny giymek istemiyorsanız. Skinny giymeyin de zaten. Regular fit'in çok az bol hâli de olur. Önemli olan göze batmayacak olması.Siyah Baggy.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.