Okulda çok sıkılmak

Merhaba,

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Bende durum tam tersi, matematik en çok dinlediğim ders.

LGS'ye 2 yıl çalışıp içinden geçtiğimin sistemi yüzünden 400 puanlık meslek lisesine yerleşebildim. Meslek liselerine bayılırım bu arada, yanlış anlaşılmasın. Ancak pansiyon için 22.000TL istediler ben de bir şey yapamadım yerelden seçtim.

1998 veya 1988 yılında yapılmış efso eski bi okulum var. Nefret ediyorum. Yanımdaki çocuk hiç sıra yok diye yanıma oturdu (en arkadayım) ve öndeki kızlara hava atmak veya bir şeyler ispatlamak için beni küçük düşürüyor. Umrumda değil ama her ders olması sıkıyor.

Matematik haricindeki derslerin öğretmenlerini pek sevemedim, ağzını yüzünü eğip büküp konuşuyorlar. İngilizce hocası 200 liralık Oxford sözlüğü, Netflix üyeliği ve ODTÜ Vakfı'nın kitabından aldırmaya çalışıyor. Durumu olmayan kimse yok gibi...

Ağır ve disiplinli geçen LGS maratonuna rağmen buraya düşmemem lazımdı, sistem hatalı ama yapabileceğim bir şey yok. Diğer okullarda arkadaşlarım güneş gözlüklerine bedel ve cu yazıp TikTok'ta yayınlamaya başlamış. Kendisi nasyonal sosyalizm taraftarı olan ciddi, yeteneksiz ama çalışkan, ciddi biri olmasına rağmen aldığı nottan dolayı umutsuz. Bir sevgilisi olsun ve onunla 500ms ping ve 20 fps ile VALORANT, CS, LoL oynasın istiyor. Muhtemelen asla bir kız onu bu ping yüzünden sevmez. Günümüzde akla değer veren kız sayısının erkeklerden çok daha az olduğunu gözlemledim. Biz okula yürürken S400 kararlarını tartışıyoruz kız gelmiş "Manitime bacağımın fotosunu attım akşam çekecek" diyor. Muhtemelen okulu bırakıp hayali olan kaynakçılığa kavuşacak.

İnsanlar mı çok düşük, ben mi düşük olup onları böyle görüyorum dedim başlarda. Ki, anladım ki değillermiş. Sınıftakilerin aptal olduğunu söylemen %99 doğrudur.

Yapacak bir şey yok, çalış, çalış, çalış, ve çalış... Sonra da asgari ücret xD

Anormal bir durumda değilsin, birçoğumuz yaşamıştır bunu. Kafa dengi birini bulana kadar boş duvara bakmaya devam edeceksin.

Anormal bir durumda değilsin, birçoğumuz yaşamıştır bunu. Kafa dengi birini bulana kadar boş duvara bakmaya devam edeceksin.
Kafa dengi bir çocuk vardı hemde çok iyiydik ama taşındı. Mutlaka liseye geçene kadar asla bulamayacağım.

@gencodify Aynen genellikle aptal olurlar. Ben tek oturmayı seviyorum ki öyle bir durum olmasın. Mutluyum.

Kiraz ağacı ile aramızdaki mesafe kitabını okumanızı tavsiye ediyorum kitabın daha başındayım bende ancak çok sürükleyici bir kitap. Hikayesi ise bir kızın kör eden bir hastalığa yakalanması. Yazar da bu hastalığa yakalanmış, kendi hayatından esinlenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…