Okulda çok sıkılmak

Güzel kitaptı hocam, umarım seriyi okuma fırsatını bulabilmişsinizdir. Keşke serinin devamını edinebilsem...

Derste masanın üzerine oturduğum, hatta yılın ilerleyen zamanlarında onun da gelip oturduğu, beraber mobil oyun oynadığımız hocam da oldu.
Böyle birini bulursam 14 yıllık bütün namazların kazalarını kılacağım :D
 
Merhabalar, yaklaşık okul başladığından beri bu problemi yaşıyorum. Hiç arkadaşım yok ve genelde boş boş duvara bakıyorum. Dersleri dinlemeye çalışıyorum. Matematik dersi hariç öbür dersleri dikkatlice dinliyorum. Matematik dersine girince bütün motivasyonum düşüyor. Matematik hocası sürekli yazı yazdırıyor. Kaynak kitap aldırmasına rağmen deftere yazı yazdırıyor. Arkadaş edinmek istiyorum fakat okuldaki ve sınıftaki çocukların çok aptal olduğunu düşünüyorum. Genelde hepsi ters ters cevaplar veriyor ya da TikTok üzerinde abilerinden gördükleri şeyleri okulda uyguluyorlar. Bir tane çocuk var, bahçede dolaşıyoruz, ara sıra beni satıp gidiyor, bu da sıkılmama neden oluyor. Bu sene LGS senesi olduğu için bu sorunları atlatmak istiyorum, sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Bu podcasti dinlemeni öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İnsanları umursamamanı tavsiye ederim. Burada konuş sosyalleş demişler ama zorla güzellik olmaz. Sırf yalnız olmamak için sahteleşenleri gördüm. Okul bittikten sonra arayıp konuşmuyorlardı bile. Ama sevmediğini de belli etme. Herkesle iyi anlaşmak zorunda değiliz. Ama bazı kekolar, asosyalsiniz diye sizi eziklemeye çalışır. Kaliteli insanlar, kimseyle uğraşmaz. Onlar genelde prezentabl yerlerde bulunmamış davardır. Onlara bu özgüven nereden geliyor ben de anlamıyorum.
Sen daha ortaokuldaymışsın normal.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı