liuzen Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.870 Çözümler 1 26 Mayıs 2025 #41 Lugia2231 dedi: Olaya bak biri uyuşturucu taciri çete biri aşiret. Genişletmek için tıkla... Yarın bebe memur oğlu çıkar.
Lugia2231 dedi: Olaya bak biri uyuşturucu taciri çete biri aşiret. Genişletmek için tıkla... Yarın bebe memur oğlu çıkar.
RyomenChishiya Picopat Kek günü Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #42 Lugia2231 dedi: Olaya bak biri uyuşturucu taciri çete biri aşiret. Genişletmek için tıkla... Hocam aşiretimiz var derken yani eğer babamla iletişim halinde olsaydım çevrem geniş olurdu buraya danışmazdım anlamında.
Lugia2231 dedi: Olaya bak biri uyuşturucu taciri çete biri aşiret. Genişletmek için tıkla... Hocam aşiretimiz var derken yani eğer babamla iletişim halinde olsaydım çevrem geniş olurdu buraya danışmazdım anlamında.
Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 26 Mayıs 2025 #43 RyomenChishiya dedi: Hocam aşiretimiz var derken yani eğer babamla iletişim halinde olsaydım çevrem geniş olurdu buraya danışmazdım anlamında. Genişletmek için tıkla... Babanla kavgalıda olsanız, ayrıda olsanız. Baba babadır, her türlü arkanda durur buna eminim.
RyomenChishiya dedi: Hocam aşiretimiz var derken yani eğer babamla iletişim halinde olsaydım çevrem geniş olurdu buraya danışmazdım anlamında. Genişletmek için tıkla... Babanla kavgalıda olsanız, ayrıda olsanız. Baba babadır, her türlü arkanda durur buna eminim.
RyomenChishiya Picopat Kek günü Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #44 swooord dedi: Git topla sülaleyi korkar o zaten 8. sınıf adam. Genişletmek için tıkla... Sülalem yok işte hocam hiçbiriyle iletişimde değilim. liuzen dedi: Yarın bebe memur oğlu çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben burada ölüm korkusuyla bir şeyler düşünüyorum siz neden benim troll olduğumu düşünüyorsunuz ki
swooord dedi: Git topla sülaleyi korkar o zaten 8. sınıf adam. Genişletmek için tıkla... Sülalem yok işte hocam hiçbiriyle iletişimde değilim. liuzen dedi: Yarın bebe memur oğlu çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben burada ölüm korkusuyla bir şeyler düşünüyorum siz neden benim troll olduğumu düşünüyorsunuz ki
liuzen Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.870 Çözümler 1 26 Mayıs 2025 #45 RyomenChishiya dedi: Sülalem yok işte hocam hiçbiriyle iletişimde değilim. Hocam ben burada ölüm korkusuyla bir şeyler düşünüyorum siz neden benim troll olduğumu düşünüyorsunuz ki Genişletmek için tıkla... Ya niye ölecen durduk yere. Yüzün morarır sadece.
RyomenChishiya dedi: Sülalem yok işte hocam hiçbiriyle iletişimde değilim. Hocam ben burada ölüm korkusuyla bir şeyler düşünüyorum siz neden benim troll olduğumu düşünüyorsunuz ki Genişletmek için tıkla... Ya niye ölecen durduk yere. Yüzün morarır sadece.
RyomenChishiya Picopat Kek günü Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #46 Lugia2231 dedi: Babanla kavgalıda olsanız, ayrıda olsanız. Baba babadır, her türlü arkanda durur buna eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam o olaylar karışık işte özel hayata çok girmek istemiyorum burada ama işte her baba baba değildir.
Lugia2231 dedi: Babanla kavgalıda olsanız, ayrıda olsanız. Baba babadır, her türlü arkanda durur buna eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam o olaylar karışık işte özel hayata çok girmek istemiyorum burada ama işte her baba baba değildir.
swooord Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 563 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ5-4200M GPU:GT 740M RAM:8 GB DDR3 SSD:128 GB Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji 26 Mayıs 2025 #47 RyomenChishiya dedi: Hocam aşiretimiz var derken yani eğer babamla iletişim halinde olsaydım çevrem geniş olurdu buraya danışmazdım anlamında Genişletmek için tıkla... Kalabalık arkadaş grubunla gez
RyomenChishiya dedi: Hocam aşiretimiz var derken yani eğer babamla iletişim halinde olsaydım çevrem geniş olurdu buraya danışmazdım anlamında Genişletmek için tıkla... Kalabalık arkadaş grubunla gez
RyomenChishiya Picopat Kek günü Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #48 liuzen dedi: Ya niye ölecen durduk yere. Yüzün morarır sadece. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim çocuk seni öldüreceğim falan dedi ondan korkuyorum ve iğrenç bir insan oldugu için yapmicağı iş değildir.
liuzen dedi: Ya niye ölecen durduk yere. Yüzün morarır sadece. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim çocuk seni öldüreceğim falan dedi ondan korkuyorum ve iğrenç bir insan oldugu için yapmicağı iş değildir.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.632 Makaleler 4 Çözümler 79 Yer Rusya 26 Mayıs 2025 #49 RyomenChishiya dedi: Hocam ben burada ölüm korkusuyla bir şeyler düşünüyorum siz neden benim troll olduğumu düşünüyorsunuz ki Genişletmek için tıkla... Troll konu çünkü. Fazla ortaokul animesi izlemişsin. Yok mafya, yok aşiret, yok ben aykırı olarak bilinirim.
RyomenChishiya dedi: Hocam ben burada ölüm korkusuyla bir şeyler düşünüyorum siz neden benim troll olduğumu düşünüyorsunuz ki Genişletmek için tıkla... Troll konu çünkü. Fazla ortaokul animesi izlemişsin. Yok mafya, yok aşiret, yok ben aykırı olarak bilinirim.
swooord Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 563 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ5-4200M GPU:GT 740M RAM:8 GB DDR3 SSD:128 GB Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji 26 Mayıs 2025 #50 The Fallen Angel dedi: Troll konu çünkü. Fazla ortaokul animesi izlemişsin. Yok mafya, yok aşiret, yok ben aykırı olarak bilinirim. Genişletmek için tıkla... harbiden
The Fallen Angel dedi: Troll konu çünkü. Fazla ortaokul animesi izlemişsin. Yok mafya, yok aşiret, yok ben aykırı olarak bilinirim. Genişletmek için tıkla... harbiden