swooord Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 563 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ5-4200M GPU:GT 740M RAM:8 GB DDR3 SSD:128 GB Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji 26 Mayıs 2025 #61 RyomenChishiya dedi: Çocuk kıza hayat kadını şeklinde laflar söylüyor sevdiğine inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sen kıza aşık mısın?
RyomenChishiya dedi: Çocuk kıza hayat kadını şeklinde laflar söylüyor sevdiğine inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sen kıza aşık mısın?
Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 26 Mayıs 2025 #62 RyomenChishiya dedi: Çocuk kıza hayat kadını şeklinde laflar söylüyor sevdiğine inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 8. Sınıf "ilişkisi", ikiside gelecekte bundan utanacak.
RyomenChishiya dedi: Çocuk kıza hayat kadını şeklinde laflar söylüyor sevdiğine inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... 8. Sınıf "ilişkisi", ikiside gelecekte bundan utanacak.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.386 Makaleler 9 Çözümler 172 Yer Ankara🥀 26 Mayıs 2025 #63 RyomenChishiya dedi: Çocuk kıza hayat kadını şeklinde laflar söylüyor sevdiğine inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Barisirlar ertesi gun.
RyomenChishiya dedi: Çocuk kıza hayat kadını şeklinde laflar söylüyor sevdiğine inanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Barisirlar ertesi gun.
RyomenChishiya Picopat Kek günü Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #64 The Real Ferid dedi: Her zaman ilk atarlanan tipler en korkak tiplerdir. 1.85 boy da uzun değil. Dolayısıyla hiçbir şeyden korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Insan istemez korkuyor hocam yani basit bir çocukda değil tam bir (iyi) kadın çocuğu. swooord dedi: Okulda serseriler varsa git onların yanında dur yardım iste en azından. Genişletmek için tıkla... Çocuk serserilerlede arkadaş.
The Real Ferid dedi: Her zaman ilk atarlanan tipler en korkak tiplerdir. 1.85 boy da uzun değil. Dolayısıyla hiçbir şeyden korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Insan istemez korkuyor hocam yani basit bir çocukda değil tam bir (iyi) kadın çocuğu. swooord dedi: Okulda serseriler varsa git onların yanında dur yardım iste en azından. Genişletmek için tıkla... Çocuk serserilerlede arkadaş.
liuzen Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.868 Çözümler 1 26 Mayıs 2025 #65 RyomenChishiya dedi: Insan istemez korkuyor hocam yani basit bir çocukda değil tam bir (iyi) kadın çocuğu. Çocuk serserilerlede arkadaş. Genişletmek için tıkla... Git dayagını ye yapacak bısey yok.
RyomenChishiya dedi: Insan istemez korkuyor hocam yani basit bir çocukda değil tam bir (iyi) kadın çocuğu. Çocuk serserilerlede arkadaş. Genişletmek için tıkla... Git dayagını ye yapacak bısey yok.
RyomenChishiya Picopat Kek günü Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #66 swooord dedi: Sen kıza aşık mısın? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam sadece bir kadın bu kadar kolay tehdit edilmemeli rahatsız oldum kızı korudum sevgilim vardı zaten kız onu aldattığımı düşünüyor. Şebnem Ferah dedi: Barisirlar ertesi gun. Genişletmek için tıkla... Bayağı önce bitmiş ilişkileri. liuzen dedi: Git dayagını ye yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz hocam bari bana dua edin :d
swooord dedi: Sen kıza aşık mısın? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam sadece bir kadın bu kadar kolay tehdit edilmemeli rahatsız oldum kızı korudum sevgilim vardı zaten kız onu aldattığımı düşünüyor. Şebnem Ferah dedi: Barisirlar ertesi gun. Genişletmek için tıkla... Bayağı önce bitmiş ilişkileri. liuzen dedi: Git dayagını ye yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz hocam bari bana dua edin :d
swooord Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 563 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ5-4200M GPU:GT 740M RAM:8 GB DDR3 SSD:128 GB Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji 26 Mayıs 2025 #67 RyomenChishiya dedi: Insan istemez korkuyor hocam yani basit bir çocukda değil tam bir (iyi) kadın çocuğu. Çocuk serserilerlede arkadaş. Genişletmek için tıkla... Bu işlerde kurnaz olman lazım güvendiğin kişilerin yanında dur adam senle farklı sınıftaysa gözükme öğretmenlerle sohbet et vs
RyomenChishiya dedi: Insan istemez korkuyor hocam yani basit bir çocukda değil tam bir (iyi) kadın çocuğu. Çocuk serserilerlede arkadaş. Genişletmek için tıkla... Bu işlerde kurnaz olman lazım güvendiğin kişilerin yanında dur adam senle farklı sınıftaysa gözükme öğretmenlerle sohbet et vs
RyomenChishiya Picopat Kek günü Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #68 swooord dedi: Bu işlerde kurnaz olman lazım güvendiğin kişilerin yanında dur adam senle farklı sınıftaysa gözükme öğretmenlerle sohbet et vs. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de çıkışa kalıyoruz hocam daha tehlikeli.
swooord dedi: Bu işlerde kurnaz olman lazım güvendiğin kişilerin yanında dur adam senle farklı sınıftaysa gözükme öğretmenlerle sohbet et vs. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de çıkışa kalıyoruz hocam daha tehlikeli.
swooord Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 563 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ5-4200M GPU:GT 740M RAM:8 GB DDR3 SSD:128 GB Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji 26 Mayıs 2025 #69 RyomenChishiya dedi: Bu sefer de çıkışa kalıyoruz hocam daha tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Tuvalette bekle çıkma sonra çık ya da önden koşarak çık
RyomenChishiya dedi: Bu sefer de çıkışa kalıyoruz hocam daha tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Tuvalette bekle çıkma sonra çık ya da önden koşarak çık
RyomenChishiya Picopat Kek günü Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #70 swooord dedi: Tuvalette bekle çıkma sonra çık ya da önden koşarak çık. Genişletmek için tıkla... Hocam kızmayın ama çocuk pek okulla ilgili bir çocuk değil hani okul sonuna kadar beni kovalayabilir ve o zamanda zaten az vaktim kalan okulumda sosyal hayatımın bitmesini istemiyorum.
swooord dedi: Tuvalette bekle çıkma sonra çık ya da önden koşarak çık. Genişletmek için tıkla... Hocam kızmayın ama çocuk pek okulla ilgili bir çocuk değil hani okul sonuna kadar beni kovalayabilir ve o zamanda zaten az vaktim kalan okulumda sosyal hayatımın bitmesini istemiyorum.