Okulda iftira olayında ne yapılır?

roxy213

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bir kız okulda basketbol oynarken taciz iddiasıyla bana iftira attı orada kameralar bulunuyor ben bir şey yapmadım ve bu konu okula yayılırsa ne yapacağım bilmiyorum. Ben herhangi bir şey yapmadım, rehberliğe iftira atıyor diye başvursam nasıl sonuçlanır?

Kadının beyanı esastır. Her türlü kendini aklar o. Geçmiş olsun kendini hazırla ama iyi günler bekleme.

Suçlamaya devam etsinler, kanıt yok birşey yok.
Rehberlik ya da hocalar seni bu konu ile rahatsız ya da tehdit eder ise ailen ile birlikte karakola gidip suç duyurusunda bulunun, durumu ciddiye alıp yargıya taşıyabilir ve emsal teşkil edebilirsin.

SUÇ UYDURMA SUÇU (TCK m. 271)
İFTİRA SUÇU (TCK m. 267)
ŞEREFE KARŞI SUÇLAR (TCK m. 125)

(Alıntıdır.)

Rehberliğe sen önceden git, sonradan kız senden önce davranıp bu durumu yayarsa, kendini haklı çıkarman biraz zorlaşır. Sen öncesinden git ve bilgilendir.

Aklanırsında, iffetin ve namusun aklanır mı bilemem? "NOYSO KODON YOLON SOYOLOMOZ, SOZ TOCOZCO SOPOKLORSONOZ" diyen ziynet gelmeden gidelim.

Kamera varsa aklanirsin belki ama kiz arkadaslarina falan anlatirsa farkli bir gozle bakarlar.

Ne yaptın ki böyle iftira atıyor ? İftira attığı olay kameraların önündeyse sorun olmaz.

Kamera varsa aklanirsin belki ama kiz arkadaslarina falan anlatirsa farkli bir gozle bakarlar.
Aklanırsında, iffetin ve namusun aklanır mı bilemem? "NOYSO KODON YOLON SOYOLOMOZ, SOZ TOCOZCO SOPOKLORSONOZ" diyen ziynet gelmeden gidelim.
Hocalarıma katılıyorum. Kız zaten yapacağı şeyi yapmış, kafaya koymuş ki devamını da getirecektir. Okul arkadaşların mesafeli kalabilir biraz sana.

Kendini aklamak zorundasın ki zaten yapmadığını söylüyorsun o zaman kamera kayıtlarına bakılmasını ve ilgili şahsın sana iftira attığını söyle sesin gür çıksın konu açıldığında Pısıp kalırsan suç üzerine kalır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…