Okulda ilk disipline gidişte ne ceza verilir?

Hocam sahte belge kullanmanın cezası okuldan atılmak aslında, ama dediğim gibi oradaki kişiler meb disiplin yönetmeliğini ne kadar takıyor bunu bilemem. Belki kınama verirler belki disiplin okuldan atsalar bile bu arkadaş gidip bir yere şikayette bulunduğunda haksız olacak.
Hocalar sanıldığı kadar acımasız değil muhtemelen bir uyarıyla yırtar.

Okuldaki durumuna göre belki ceza bile almayabilirsin, tamamen inisiyatife kalmış. Bilemeyiz cezanın ne olacağını.

Şöyle söyleyeyim param yoktu kartta bir miktar param vardı ve kantinde pos cihazı yok, o yüzden böyle bir olaya kalkistim ama dediğim gibi ilk disiplin olayım. 2 haftaya zaten gideceğim, yapanı da bana kartı vereni de biliyorum. Müdür yardımcısı ile konuşmalı miyim? Gercekten ne yapacağımı bilmiyorum.

Daha önce disiplin cezası almış biri olarak söylüyorum. Uyarı veya küçük çaplı bir uzaklaştırma alırsınız ( eğer kurul toplanırsa )
Kurul toplanırsa %100 bir ceza alıyorsunuz ama hangisini alacağınız oradakilerin insafına kalmış.

Ben kınama almaya razıyım, yapanları söylemeyi düşünüyorum ama satmak da istemiyorum. Zaten kurul toplantısı 2 hafta içinde olur mu bilmem, ben başka okula gidiyorum diye bana suç atabilirler o yüzden çok gerginim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi senin suçun tam olarak ne? Suçunu sakin bir şekilde belirtir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı