Okulda karambit yakalattım

Hoca bir PDF açtı önümde 1. madde okul değişimi falan dedi o PDF'i nereden bulabilirim?
Bu olabilir mi?

Linki attım fakat ortaöğretim kurumlarına ilgili maddeyi bulabildim. İlköğretim için aynı kurallar olabilir mi bilmiyorum, o sebeple sildim. Benzer kurallar olduğunu düşünüyorum. Bıçak sokmak yasaktır. Okul değişikliğine gideceğini sanmam.
 
Son düzenleme:
Ne olabilir mi?
Ya o değil de bütün sınıf ve okulun çeyreği falan gördü okuldaki çocuklar beni psikopat falan sanmasından korkuyorum.

Anladım ki yaşın küçük. Kendini koruman için bıçak taşıman saçma resmen arkadaşlarına hava atmak için almışsın gibi. Geri almaya çalış okula bir daha götürme.
 
Kusura bakma da bu yaşta karambiti kullanmaktan ziyade sana saldıracak kişiye kullanabileceği bir silah sağlamış olursun. Adamlar Afganistan'a saha eğitimi almışlar bıçaklı bir çocuk tehdit olmaz.

Biber gazı taşımanı tavsiye ederim hem etkilidir hem de kullanabilirsin.
Karambit'le savunma olmaz hocam. Yapısı itibariyle savunma için uygun değil diye düşünüyorum.
 
Karambit'le savunma olmaz hocam. Yapısı itibariyle savunma için uygun değil diye düşünüyorum.

Kullanmasını biliyorsan ve bu tarz durumlarda soğukkanlı kalabiliyorsan meyve bıçağı ile bile kendini savunabilirsin. Bu iki tecrübeli kişinin spor müsabakası değil silah seçimi fark yaratsın. Bir çocuğun eline katana bile versen birkaç acemice savurmasından sonra yaklaşıp gücünle silahsız bırakabilirsin.
 
Selam ben TOKİ'lerde yaşıyorum ve açık sözlü olayım burası bildiğin dağ başı ve bıçaklı mülteci midir nedir öyle biri gördüm. Bende kendimi korumak için okula karambit getirdim ve yakalandım nasıl bir sorun olur?

Ya ayıp olacakta mal mısın niye okula bıçak götürüyosunki hadi okul cok belalıysa kendini savunmak icin goturuyosan normal derim neyse sorunun cevabını söyleyim en kötü okuldan atılırsın.
 

Geri
Yukarı