Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Nisan 2021 #31 O bir havalara girsin rahatsız etsin tek başına ondan sonra sen ne yapacağını iyi biliyorsun.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 18 Nisan 2021 #32 Hocam testislerine uçan tekme at hızlı ve kolay çözüm (!)
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.233 Çözümler 23 18 Nisan 2021 #33 Ben bunların tek olarak kavgaya giriştiğini hiç görmedim yürekleri 0'ın altında.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 18 Nisan 2021 #34 20 kişi birden üstüne çullanırsa şaşırma.
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 18 Nisan 2021 #35 Marmelatseven dedi: Eğer çocuk küçükse Göz'ü tutuşur bence. Genişletmek için tıkla... Bir an içimden Emre C'yi etiketlemek geldi
Marmelatseven dedi: Eğer çocuk küçükse Göz'ü tutuşur bence. Genişletmek için tıkla... Bir an içimden Emre C'yi etiketlemek geldi
tusyokdiyorum Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #36 kaanguler dedi: Kızların hoşuna gideyim diye başına bela almışsın diye yorumladım kavgacıları da böylelerini de hiç sevmem. Genişletmek için tıkla... Asıl çocuğun amacı kızlara yaranmak. Geçen sene de bizim sınıftaydı. Ben sadece arkadaşlarıma yapılan haksızlıklarla doldum ve taştım.
kaanguler dedi: Kızların hoşuna gideyim diye başına bela almışsın diye yorumladım kavgacıları da böylelerini de hiç sevmem. Genişletmek için tıkla... Asıl çocuğun amacı kızlara yaranmak. Geçen sene de bizim sınıftaydı. Ben sadece arkadaşlarıma yapılan haksızlıklarla doldum ve taştım.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Nisan 2021 #37 Mesaj sayısı: 2 Troll konu olmama ihtimali yok.
tusyokdiyorum Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #38 v1ncent dedi: 20 kişi birden üstüne çullanırsa şaşırma. Genişletmek için tıkla... Hd6850 dedi: Dostum ben olsam haddini bildirirdim fakat mitoz bölünme yaşayıp arkasına 10 tane daha kişi almayacağına emin ol. Genişletmek için tıkla... Çocuk arkası var sanıyor ama işte onun gibi 3-4 tane daha keko arkadaşı var yine sıska.
v1ncent dedi: 20 kişi birden üstüne çullanırsa şaşırma. Genişletmek için tıkla... Hd6850 dedi: Dostum ben olsam haddini bildirirdim fakat mitoz bölünme yaşayıp arkasına 10 tane daha kişi almayacağına emin ol. Genişletmek için tıkla... Çocuk arkası var sanıyor ama işte onun gibi 3-4 tane daha keko arkadaşı var yine sıska.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #39 Hocam öyle bir geçirin'ki çocuk bir daha sana bakamasın. İnternetten küfür edip Real'de it gibi saklanır bunun gibiler.
Hocam öyle bir geçirin'ki çocuk bir daha sana bakamasın. İnternetten küfür edip Real'de it gibi saklanır bunun gibiler.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.926 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Nisan 2021 #40 tusyokdiyorum dedi: Asıl çocuğun amacı kızlara yaranmak. Geçen sene de bizim sınıftaydı. Ben sadece arkadaşlarıma yapılan haksızlıklarla doldum ve taştım. Genişletmek için tıkla... Hocam oğlan şikayet edemeyecek şekilde dövün(bir yerini morartmayın ve kalıcı iz bırakmayın). Sopa ile dövecekseniz ıslak havlu bağlayın morarmasın. (troll konu muhtemelen)
tusyokdiyorum dedi: Asıl çocuğun amacı kızlara yaranmak. Geçen sene de bizim sınıftaydı. Ben sadece arkadaşlarıma yapılan haksızlıklarla doldum ve taştım. Genişletmek için tıkla... Hocam oğlan şikayet edemeyecek şekilde dövün(bir yerini morartmayın ve kalıcı iz bırakmayın). Sopa ile dövecekseniz ıslak havlu bağlayın morarmasın. (troll konu muhtemelen)