Okulda kavga edeceğim

Hocam yapıştırın ağzının ortasına kendine gelsin. Ha bir de kavgaya başlamadan önce günde 10 tane mekik ve şınav çekin. Mümkünse dambıl kaldırın. Kavga esnasında kaslarınız uyanık olur daha rahat döversiniz. Yav ne anlatıyorum ben? Kavga etmeyin hocaya gidin. Hocaya gittikten sonra yine devam ediyorsa bu sefer affetmeyin yapıştırın yüzüne.

Hocam ilk önce bu videoyu izliyorsunuz sonra çocuğu bir güzel dövüyorsunuz Çocuğun adam toplayacağınızdan emin iseniz okulu beklemeden dövün ama okulda dövmeyin bana da birisi böyle atar yapmıştı 8. sınıfta ağzına bir koydum dudağı kanadı daha da bulaşamadı Hocam zaten dediğiniz gibi zayıfmış adam toplayacağını düşünmüyorum şahsen klavye delikanlısı işte benim içinde vurursunuz hocam videoyu da izlersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu forumu çoluk çocuk basmış.

Yüzüne karşı aynı şeyleri söylediği an müsaitse ortam, ilk önce çaktırmadan yaklaş kafa at ardından sersemleyecektir yumrukla girişebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…