Okulda kavga edeceğim

Aha, sonunda bir kavga konusunu erken tutturdum 😂!
Bak kardeşim şimdi cüsse olarak büyüksen zaten çok sıkıntı olmayacaktır, yumruk falan atarsa kolunla kafanı koru zaten çok acımaz. Kombo atıp(2 kere vurdu durdu örneğin) direkt o an bir çak kafasına. Veya burnum bile kanamasın diyorsan vururken hızlıca kolunun herhangi bir yerinden tut( eline yakın olursa daha iyi) sonra çek diz kapağına sert bir tekme at ama bunu hızlı yapman lazım önce birinin üstünde çalış 🙃. Ben olsam genel olarak bacağa saldırıp düşürürdüm diz kapağınına yakın yerlere sert vurursan çok rahat düşüyor. Eğer yok bacak vurmayacağım diyorsan ilk yumruğu atmasına izin ver yumruğu salladığı gibi kolunun katlanma yerine( yani dirseğin olduğu hizzada ama kolunun içi) sertçe vur neredeyse aynı anda da karın boşluğuna “şaaak” sonra bir sağ bir sol yumruk sonra tut kafasından aşağı çek bir diz atadam pert 😀.
Zaten bir sarsılırsa sende yani.

(Bu bir adam dövme tavsiyesi değildir.)
 
Hocam git adam gibi dayağını ye. Sarsılma. Sen onlardan korktukça onlar seni daha sert vuracaklardır. 13 yaşındayım ama çok kavga ettiğim oldu. Hele o 4. sınıf kavgaları unutulmaz :D.
 
Arkasından 10 kişinin çıkmayacağına eminsen büyük bir halt yiyerek kavga edebilirsin.
 
Hocam ya da ilk hamlesini bekleyin yumruk vururken şunları yapın :D Ama hocam çocuk daha da evden dışarıya çıkamaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Yardım etmenizi isterim ki benim sınıfımda diğer kekoların başını çeken bir çocuk var. Bu böyle etrafa sallayıp duruyor tam bir zorba. İşte bir gün biz arkadaşlarla dedik ki biz buna bir şaka yapalım. Küçük bir şakaydı işte yaptık (Online), çocuk bir anda anneme küfretmeye başladı. Dedim hop sakin ol ağır olmaya başladın. Dedi okula gel hele senin bir sorgunu alalım saçma saçma mafya dizisi diyalogları. Ama çocuğu görseniz bir deri bir kemik. Yani vücudundaki enerjinin %40'ını kullanarak vursam %35'i havaya karışacak. İşte küfür etmeye devam etti dedim aynılarını yüzüme söyleyebilecek misin? Adam başladı "senin boyun çok kısa! Velet senin boyun yetiyor mu ya klavyeye fareye?" diye saydırmaya başladı. İşin ironik tarafı ben çocuktan daha uzun ve kiloluyum. Okul açılırsa aynılarını yüzüme söyleyebilecek mi merak ediyorum. Ne yapmalıyım?

Çocuğun yüzünü çok dağıtmaki sınıfta 10 jişiyle geldi diye yalan uydurmasın belli olsun tek kişiden dayak yediği.
 
Bak şimdi dövemem diyorsan CTRL F4(Sinan kaçışı) çek. Çok kişi gelirlerse CTRL Alt F4(Ali Kefal kaçışı). Yok ben çarı kastım alırım aklını diyorsan ayarları(beklentilerini) her ihtimale karşı biraz düşürmeni öneririm. Genelde tek gelmiyorlar çünkü.

Ben şimdi seni oyuncu yerine koydum ama şöyle bir durum daha var ki sen evden dönerken sana haydut mağarası baskını yapabilirler. Senin de arkadaşlarınla olay yerine intikal etmeni öneririm.
1618770614955.png
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı