Okulda kavga edeceğim

bu arada yüzüne vurma kemiği beynine falan sıçrar bide dava falan açar çok zarar verme
ama bacağına çok pis tekme atabilirsin bacak çok uyuşuyo
 
Dövüşmen guzum (!)

Şaka şaka, kavga başlarken diz kapağının tam üstüne iyi bir ayağınla saldırı yap bastırır şeklinde. O anki acıyla öne doğru eğilecektir.

(Ne olduğunu anlamadıysan Prison Break Sona Michael dövüş sahnesi)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Yardım etmenizi isterim ki benim sınıfımda diğer kekoların başını çeken bir çocuk var. Bu böyle etrafa sallayıp duruyor tam bir zorba. İşte bir gün biz arkadaşlarla dedik ki biz buna bir şaka yapalım. Küçük bir şakaydı işte yaptık (Online), çocuk bir anda anneme küfretmeye başladı. Dedim hop sakin ol ağır olmaya başladın. Dedi okula gel hele senin bir sorgunu alalım saçma saçma mafya dizisi diyalogları. Ama çocuğu görseniz bir deri bir kemik. Yani vücudundaki enerjinin %40'ını kullanarak vursam %35'i havaya karışacak. İşte küfür etmeye devam etti dedim aynılarını yüzüme söyleyebilecek misin? Adam başladı "senin boyun çok kısa! Velet senin boyun yetiyor mu ya klavyeye fareye?" diye saydırmaya başladı. İşin ironik tarafı ben çocuktan daha uzun ve kiloluyum. Okul açılırsa aynılarını yüzüme söyleyebilecek mi merak ediyorum. Ne yapmalıyım?

Kanka ilk önce YouTubeden Yuri Boyka gaza getiren videolar aç ondan sonra dal 20 kişi gelse sen hepsini yersin
 
IPlogger dan çocuğa bir foto yolla çocuk fotoyu açtığı an onun ip adresi senin açtığın iplogger sekmesinde görünücektir sonra o ip adresine göre 15 tane en pahalısndan pizza söyle senin çocuğu dövmene gerek kalmıyacak babası o işi halleder merak etme :D
 

Geri
Yukarı