Okulda kavga edeceğim

Kavga hiçbir zaman ilk tercih olmamalıdır. Pp'me bakarsan tam tersini düşünmem gerekir ama durum böyle. Taktik istiyorsan taktik şu: Çocuk kesinlikle yanlız gelmeyecek, iri yarı birkaç adam al yanına, böyle serserilerin düşmanı çok olur. Onlarla önceden konuş, sizi uzak mesafeden izleyecekler. Eğer işler karışırsa aniden kavgaya adamların arkasından dalacaklar ve darma duman edecekler. Eğer onlar da dayak yerse erkekliğin %90'ını yani kaçmayı düşünmen gerekir ama ben o %10'luk kesimi daha çok seviyorum, adam gibi ye dayağını otur, ki büyük ihtimalle döversiniz. Hadi haberdar et beni de. Bu arada sakın okulda kavga etmeyin, çıkışa veya okul dışı bir zamana çağırın ve yüzüne vurmayın. Kavgayı da ilk o başlatsın.
 
Yardım etmenizi isterim ki benim sınıfımda diğer kekoların başını çeken bir çocuk var. Bu böyle etrafa sallayıp duruyor tam bir zorba. İşte bir gün biz arkadaşlarla dedik ki biz buna bir şaka yapalım. Küçük bir şakaydı işte yaptık (Online), çocuk bir anda anneme küfretmeye başladı. Dedim hop sakin ol ağır olmaya başladın. Dedi okula gel hele senin bir sorgunu alalım saçma saçma mafya dizisi diyalogları. Ama çocuğu görseniz bir deri bir kemik. Yani vücudundaki enerjinin %40'ını kullanarak vursam %35'i havaya karışacak. İşte küfür etmeye devam etti dedim aynılarını yüzüme söyleyebilecek misin? Adam başladı "senin boyun çok kısa! Velet senin boyun yetiyor mu ya klavyeye fareye?" diye saydırmaya başladı. İşin ironik tarafı ben çocuktan daha uzun ve kiloluyum. Okul açılırsa aynılarını yüzüme söyleyebilecek mi merak ediyorum. Ne yapmalıyım?

Eğer çocuğun çevresi genişse (etrafı belalı çocuklarla geziniyorsa) hiç bulaşma onunla kavga ettiğin zaman bacağından bıçak yiyebilirsin söylemedi değil.
 
Tek başına saldıracağını sanmıyorum. Yanına uzun ve kalıplı bir kaç kişi al. Fakat tek gelirse hepiniz saldırmayın, tek kendin saldır. Erkeklik teke tek dövüşmektir, 1 kişiye 10 kişi saldırmak değil.
 

Geri
Yukarı