Okulda kavgadan nasıl uzak durulur?

ProphetC

Femtopat
Daha fazla  
Biraz saçma fakat artık normal gelmeye başladı. Seneye liseye geçeceğim fakat okul aşırı iyi değil, açıktan okumama izin vermiyorlar. Malum durum böyle kavgadan nasıl uzak dururum? Arkasina 5-10 kişi alanlar oluyor kavgayi sevmem.

Biraz saçma fakat artık normal gelmeye başladı. Seneye liseye geçeceğim fakat okul aşırı iyi değil, açıktan okumama izin vermiyorlar. Malum durum böyle kavgadan nasıl uzak dururum? Arkasina 5-10 kişi alanlar oluyor kavgayi sevmem.

Git sessiz sakin birini bul sınıfta onunla takıl, kimse hakkında konuşma, ters ters bakma, öyle yerde sevgili işlerinden uzak dur, o tarz bebelerle muhatap kurma selam ver arada gülümse geç gelip de sebepsiz yere dalmazlar.

Genel olarak kavgacı gibi gözükenlerden uzak durun, laf kavgasına girmemeye çalışın size laf atsalar bile.

Meslek lisesi çıkışlı olarak söylüyorum en arka sıraya git kendin tek başına otur eğer okul çok dandikse senin sınıfında da o tip birkaç kişi olacaktır onlarla böyle ayak üstü konuş eğer zaten zararsın bir tipsen o lavuklar seni dışarıya karşı korumaya çalışır.

Fazla değil kendine 3 ila 5 kişilik bir ekip kur o ekipten başkaları ile konuşurken fazla samimi değil ama saygı kuralları içinde konuş gideceğin yer meslek lisesi ise atolyeciler ile iyi geçinmeye bak zamanının çoğunu atolyede geçirirsen her açıdan iyi olur.

Meslek lisesi çıkışlı olarak söylüyorum en arka sıraya git kendin tek başına otur eğer okul çok dandikse senin sınıfında da o tip birkaç kişi olacaktır onlarla böyle ayak üstü konuş eğer zaten zararsın bir tipsen o lavuklar seni dışarıya karşı korumaya çalışır.

En arka olayı değil de istediğin yerde oturda onlara arkadaşın dediği gibi gülümse konuş arada selam ver dediğin gibi o ortamdada bir şey olsa sessiz sakin bebe bu bir şey yapmamıştır onu boş verin falan derler korurlar.

Benim gittiğim lise bölümlü ben elektrik bölümündeyim ama okulun düz bölümüde var ama okulun düz bölümünün hali pek iyi değil çok muhatap olma bazıları birine karışmak için bahane arıyor takma yürü git.

Gururunuzu bir kenara bırakıp her şeye tamam evet diyebilirsiniz ama bu sefer de zorbalık ihtimali var.

Kavga istiyorlarsa her türlü edeceklerdir kaçarınız yok. Siz ne kadar tamam haklısın deseniz de bir bahane bulup o kavgayı ederler kendimden biliyorum. Aranızı iyi tutmaya çalışabilirsiniz ama çok da iyi değil. Hani dümenden sohbetiniz olsun ama çok samimi de olmayın bulaşacaklarını zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı