Okulda kavgadan nasıl uzak durulur?

Yaşıma göre boyum küçük olsa da kutlem iyi yani bir kemikten değilim. Normalde kavga edersin kazanan çekip gider artık oyle değil 20 kişi olarak geri geliyorlar. Ortaokulda abilerle arkadaş olmuştum beraber gezmistik.

Okulda müdüre silah çektikleri için okuldan polis eşliğinde çıktığımı bilirim kötü bir liseyse böyle şeyler çok normal.

Doğru vallahi benim olduğum yerde Anadolu olmasına rağmen bebeler sınıfa palayla falan giriyordu öğle arasında çıkıp içip geliyolardı hocalarla kaç defa kavga eden oldu her çıkış kapıda jandarma-polis bekliyordu eskiden Anadolu efendi bebeler gidiyordu.

Yaşıma göre boyum küçük olsa da kutlem iyi yani bir kemikten değilim. Normalde kavga edersin kazanan çekip gider artık oyle değil 20 kişi olarak geri geliyorlar. Ortaokulda abilerle arkadaş olmuştum beraber gezmistik.

Dediğimiz gibi hemen dost yapma biraz gör kimler ne diye düzgün birini bul onun dışında sizi anlar onlarda bulaşan fazla olmaz arada selam ver yeter.

Bizim okulda bı tane çocuğun cebinden tabanca çıkmıştı çantasından tabi airsoft falan bundan zaten atılırdı ama çocuğun çantasından 3-4 kelebek bıçak falan çıkmıştı bide sigara falan.

Bizim okulda bir tane çocuğun cebinden tabanca çıkmıştı çantasından tabii Airsoft falan bundan zaten atılırdı ama çocuğun çantasından 3-4 kelebek bıçak falan çıkmıştı bir de sigara falan.

Ailesi mesleğe göndermiyor bu tipdeki bebeleri onlarda Anadolu'ya geliyor ortalık bozuluyor iyice.

Sınıfındaki o tarz kişiler ile iyi geçin biri sana bir şey yapmaya gelirse o tarz tipler sen bizim arkadaşımıza mı dikleniyon diye seni korurlar abilik taslarlar sen de az alttan al onları zaten o tipler seni korursa sende çevre yaparsın kendine ama dikkat et onlar gibi olma

Sınıfındaki o tarz kişiler ile iyi geçin biri sana bir şey yapmaya gelirse o tarz tipler sen bizim arkadaşımıza mı dikleniyon diye seni korurlar abilik taslarlar sen de az alttan al onları zaten o tipler seni korursa sende çevre yaparsın kendine ama dikkat et onlar gibi olma.

Çok da bağlı olmaz çevreye çok katılma bir gün olay çıkar aha bu bebe onlarla değil miydi la derler seni görünce seni döverler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı