Peki.Onlar atmasada "sjw" denilen kitle tokat atar?
Peki.Onlar atmasada "sjw" denilen kitle tokat atar?
Bende 18 yasindayim kendimi gelistirdigim alablar var ama oyle bir olayda tabi insanina bagli poliste cagirilabilir ama ben kendi canimi okadar cok onemsemem. Cunku dunya hayati gecicidir ve sosyal bir insanda degilim şehit olup gitsem huzurlu sekilde kendi atalarimin yanina allahın yanina beni daha mutlu ederBiz o gece şakasız dövecektik hocam benim boy 1.82 arkadaşım 1.85 falan sporcuyuz bir de o dediğim elemanlar kara kuru 1.70 bile değiller belki 50 kg ahlaksızlar kaldırıp yere vurasım geldi o an o mezar taşına mezar çevresindeki mermere kafalarını vurup öldüresim geldi ne yalan söyleyeyim ama çok erkek oldukları için bıçak taşıyorlar daha çok gencim hayatımı çöpten bulmadım 18'imde ölmek istemediğim için maalesef içimiz içimizi yese de bir şey yapamadık ve daha da Bakırköy'e uğramak istemiyorum ilk ve son oldu ben o olayı gördüm ya travma oldu artık bir ikincisi daha kaldırılamaz.
Rezilliğe bak nasıl bir nesile denk geldik anlayamıyorum ya bazen hayattan soğuyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor böyle bir toplulukta yaşadığıma üzülüyorum atalarımız bu halimizi gördükçe kemikleri sızlıyordur.Benim mesajım bu konu hakkındaki en mantıklı cevap oldu hocam isterseniz dilerseniz bakabilirsiniz benim mesajımdan daha iyi mesajlar tabii her zaman hayat denen bu yerde olan bir denklemde yazılı olduğu için.
Sen ne diyorsun ya sosyal çürümenin alasını yaşıyoruz ben geçen bir şey gördüm yurt dışında göremezsin bunu ahlak bekçisi değilim ama dün gece saat 1 gibi evime dönüyordum arkadaşlarımla Bakırköy'ü gezmiştim ilk defa alkol kullanan biri değilim aklınıza alkol almış eve dönmüş kafayı bulmuş gelmiş sanmayın öyle birisi değilim ve böyle şeyleri gram değil zerre sevmem böyle adamlarla da arkadaş olmayın zaten vatan millete sizin de onlar gibi hayrınız dokunmaz neyse o arkadaşlarımla ayrıldık biz 2 arkadaş Bakırköy'de minibüs bekliyoruz eve gidip FIFA atacağız planımız oydu o ara biri sanıyorum 15 diğeri 18 benim yaşıtım bir kız 2 tane tiplerini görsen maymun sanarsın bir de böyle kişiler değer görüyor konuşmaları görsen tilt olursun giyim kuşam o biçim zaten anladın 2 tane elemana memelerini öptürüyorlardı bayağı bayağı hatta yalatıyorlardı o derece public yapıyorlardı bildiğin hatta 10-15 dk sonra hiç aklımdan sanırım çıkmayacak ve sosyal çürümenin dibini gördüm gözlerimle arkadaşımda gördü biz olaya gülmedik çok ciddi bir şekilde izliyorduk uzaktan bunlar affedersin tüm forumdan özür dileyerek söylüyorum mideniz bulanacak Bakırköy mezarlığında cinsel ilişkiye girdiler bayağı bayağı iki kız yarı çıplak üstlerinde deri ceket var sadece soyundular bayağı bayağı anladınız siz sonra o 2 ahlak yoksununun yaptığı daha kötüydü bildiğiniz mezara boşaldı bir tanesi hatta videolarını falan çektik Show TV veya star ana habere atmayı düşünüyoruz yüzlerini blurlayıp normalde gidip dövecektik arkadaşımla ama üstlerinde maalesef çok delikanlılar ya bıçak taşıdıkları için vazgeçtik ama içimiz içimizi yedi o gece sabaha kadar olayın şokunu bir yandan atlatamamışken FC 25 oynadık ve oyun anında bile konuştuk zehir oldu o gece.
Arkadaşlar, 15 yaşındayım. Okulumda kızlar sürekli şiddet uygulama eğiliminde, kendilerini dokunulmaz sanıyorlar sanırım. En ufak tartışmada fiziksel davranışlara başvuruyorlar. Geçen sefer iki kız bir erkeğe saldırmış, erkek karşılık verince okuldan atılmış. Ben böyle bir durum yaşadığımda ne yapacağımı bilmiyorum, geçen tokat yedim, hiçbir şey yapamadım.
Anlarsın ya dostum kızların hepsi melek illa erkek bişe yapmıştır aynısı kızlara söylense yaygara koparırım ama erkekse yapmıştır bişey.Hangi kız durduk yere birine tokat atar? Olaya bir de diğer açıdan bakalım isterseniz.
Erkekler çok masum yani.Anlarsın ya dostum kızların hepsi melek illa erkek bişe yapmıştır aynısı kızlara söylense yaygara koparırım ama erkekse yapmıştır bişey.
Erkekler çok masum yani.
Haklısın hocam. Feminizm kadınlara istenen bir ayrıcalıktır.İçinde ki dışa vuramadığın erkek nefretini hissedebiliyorum. Bio ve profil fotoğrafına kadar.
Feminizm olmaması gereken bir ideolojidir. Hiçbir zaman var olmaması gereken. Ama 21. Yy'da hasbelkader var olmuş. Ve sjw, LGBT gibi popülasyonu düşük kitleler ile beraber büyüyüp. İnsanlığa büyük leke sürmüş bir din. Ve ne hikmetse %90'nın aşırı kilolu ve mor-pembe saçlı olduğu o kitle. Nasıl geleneksel din adamları şalvar ile dolaşıyorsa, sizde de sanırım tarzınız bu. Tam olarak bugün. 21.yy erkeklerin sahip olduğu ama kadınların sahip olmadığı bir tane haktan bahseder misin bana?
Dünyanın merkezi hiçbir zaman tabiat olmadı. Tabii tabiat derken siz ne demek istiyorsunuz emin değilim. Evreni kast ediyorsanız. Hayır hayır, o tarz mistik ideolojilerin materyalist dünya da yeri yok. Siz hasbelkader doğurgansınız diye. Evrende durmadan genişliyor diye onu da kadın ilan edemezsiniz. Ki, bunu cevapladığım için bile kötü hissediyorum. Kadın ve erkek sadece biyolojik canlılarda olur.
Zaten sjw denen kitle işlerine gelince pozitivism. İşlerine gelince en büyük bilim inkarcısı.
Dünyada kadına olan tüm şiddetin sebebini erkeklerin mi çıkardığını düşünüyorsun.Erkekler çok masum yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.