Okulda öğretmenimden zorbalık görüyorum

Türkiye'de her şehirde bulunan bir zincir özel okulda okuyorum. Genel yöneticisi bizim derse girmişti. Benimle arası iyi. Bir şey olduğu zaman bana mesaj at, deyip telefon numarasını vermişti.

Senin yapabileceğin bir şey yok aileni sürükleyeceksin peşinden okul dışında hocaya haddini bildirecekler.

Bu tip hocaların ruh sağlığı hastanesine gitmesi lazım. Hocaya de ki "Vasıfsız insansın" de. Bu hoca dünyaya layık değil.

Bu tip hocaların ruh sağlığı hastanesine gitmesi lazım. Hocaya de ki "vasıfsız insansın" de. Bu hoca dünyaya layık değil.

Sonra ceza alsın normal halde bile sinirli iken ceza alsın tamam hoca suçlu ama sende bu durumda suçlu olursun haksız duruma düşürme. @321147

Özel bir yer olmadığı sürece, toplumsal alanlarda ses kaydı alabilirsin ama sakın şiddet vs. onlara girme bu sefer haksız duruma düşersin.

@mrht1234 Neden kızgın attın ?

Pazartesi günü ailenizle birlikte hocayı şikayet edin, aileniz baya sert konuşsun bakalım bir daha yapabiliyor mu?

Hayır yakınımdan biliyorum özel mülk (ev vs.) olmadığı sürece toplumsal alanlarda ses kaydı alabilir.
Özel okul da mülk değil mi kardeşim?

Yapacağın çok basit aslında. Şikayet edeceksin. Neden bir şey olduğunda ilk önce forumlara başvuruyorsunuz ki? Bu ara öğretmenlerin olayları çoğaldı zaten bir şikayete bakar. Sen bir an önce şikayet et ailene de durumu anlat öğretmeni de arama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…