Okulda öğretmenimden zorbalık görüyorum

• Konuyu başlatan 321147
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 138
  • Görüntüleme 10.837
Bir şey çıkacağını hiç sanmam.

Hocanın yaptığı suç veya okul özel okulada hocayı şikayet edebilir ve bu durumda bal gibide bir şey çıkar.

Hocanın sana yamuk yaptığı anda ses kaydı al veya senle konuştuğu anda bir arkadaşın görüntü alabilir. Sonra hoca pakettt...

Nasıl kaydedecek bu durumu telefonmu getirecek okula saçma önerilerde bulumayın.

Nasıl kaydedecek bu durumu telefonmu getirecek okula saçma önerilerde bulumayın.

Okula telefon götürmeyen mi var siz boş konuşmayın. Lise yeni bitti 4 yıl boyunca okula telefon getirmeyen adam görmedim. Bir de bu devlet okulunda oldu. Özel okula bilgisayar götür bir daha getirme der geri verir laptopu. 60 yaşındasın galiba sizin dönemde okulda soba falan vardı galiba.

Okula telefon götürmeyen mi var siz boş konuşmayın. Lise yeni bitti 4 yıl boyunca okula telefon getirmeyen adam görmedim. Bir de bu devlet okulunda oldu. Özel okula bilgisayar götür bir daha getirme der geri verir laptopu. 60 yaşındasın galiba sizin dönemde okulda soba falan vardı galiba.

Her okul aynı değil eğer telefona izin veriliyorsa bile bunu kaydetmeye çalıştığı anda okuldan ceza alır.

Özel okuldan bahsediyoruz. Adam telefonu yakaladığı için ceza falan almaz. Kendi ekmek teknesini batırmaz kimse. Bizde yakalandık ceza falan yemedik.
Söylediğin iyi oldu. Pazartesi sabah yine beni azarlayacak ve telefonumda ses kaydı başlatıp cebime koyacağım. Sınıfa gireceğim zaman da "Sesini kaydettim" diyeceğim. Sil diye elimden almaya çalışacak ve vermeyeceğim. Koşa koşa müdüre gideceğim. Müdür hocayı işten kovacak. Hiçbir işe alınmamasını sağlayacak. İlahi adalet budur.

Her okul politikası farklıdırki hocayı okula şikayet etsin veya CİMER'e bunu yaparsa ceza alır zaten.

CİMER boş bir olay. TOKİ'de oturuyoruz asansör sürekli bozuk şikayet ettiğimiz adamlar akıllarınca bizi tehtide geldi. Az kalsın kavga çıkıyordu. Dediğim kanıtı müdüre sunacak zaten kendi aralarında halledecekler. Eğer okul bahçeşehir gibi kurumsal ise direk üstteki insanlara şikayet edebilir.

Söylediğin iyi oldu. Pazartesi sabah yine beni azarlayacak ve telefonumda ses kaydı başlatıp cebime koyacağım. Sınıfa gireceğim zaman da "sesini kaydettim" diyeceğim. Sil diye elimden almaya çalışacak ve vermeyeceğim. Koşa koşa müdüre gideceğim. Müdür hocayı işten kovacak. Hiçbir işe alınmamasını sağlayacak. İlahi adalet budur.

Sakın bunu yapma sen ceza alırsın daha telefonu hoca gördüğü an bunu çözümü hocayı CİMER'e şikayet etmen.

Söylediğin iyi oldu. Pazartesi sabah yine beni azarlayacak ve telefonumda ses kaydı başlatıp cebime koyacağım. Sınıfa gireceğim zaman da "Sesini kaydettim" diyeceğim. Sil diye elimden almaya çalışacak ve vermeyeceğim. Koşa koşa müdüre gideceğim. Müdür hocayı işten kovacak. Hiçbir işe alınmamasını sağlayacak. İlahi adalet budur.

Sınıfta falan ses açma hoca haklı duruma düşer. Direk sessizce müdüre git.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı