Okulda öğretmenimden zorbalık görüyorum

• Konuyu başlatan 321147
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 138
  • Görüntüleme 10.872
Bende beş altı sene önce aynı durumu yaşadım.Hocayı annene babana şikayet et annen baban ilgisizse müdüre şikayet et.Olmazsada hoca sana bağırdığında sen de ona bağır.

Hoca galiba feminist. Cinsiyet ayrımcılığı yapıyor. Ben olsam hocayı şikayet ederdim ve peşini bırakmazdım. Müdüre git şikayetçi ol, istediğin sonucu alamazsan dava aç.

Benim de böyle bir hocam vardı dalga geçiyorum adamla her dediğine gözlerine baka baka sırıtıyorum sinirleniyor soruyor arada komik bir şey mi var diye yok hocam deyip geçiştiriyorum ama dalga geçerek yapıyorum bunu akıllandı benimle fazla uğraşmıyor.

Benim de böyle bir hocam vardı dalga geçiyorum adamla her dediğine gözlerine baka baka sırıtıyorum sinirleniyor soruyor arada komik bir şey mi var diye yok hocam deyip geçiştiriyorum ama dalga geçerek yapıyorum bunu akıllandı benimle fazla uğraşmıyor.

Bunu yapmamalısın kesinlikle haksız duruma düşersin. @321147

Deli mi lan o hoca. Özel okulda değil misin şikayet et.

Hoca yanına geldiğinde hiç tınlama kudursun sana bağırınca seni tutmadığı sürece arkanı dön yürü. Zaten durduk yere vursa sana olay bitmiştir. Kazanan sen olursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı