Okulda prize su attık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

memo317

Hectopat
Daha fazla  
3 arkımla WC'ye gittik ben duvara su attım sonra arkadaşlar prize su attı. Ben ben sanıyorum o priz çalışmıyor.
Sonra hepimiz su attık okulun sigortası gitti orta katta elektrik gitti sinif hocasi bizi yakaladi.
Benim babam geldi diğerlerin annesi geldi babama demişler benimle bir tane arkadaşımı okuldan atcaklarmiş. Diğer arkadaşım ilk disiplin diye atilmicakmiş. Sizce kinama mı yerim okulum mu değişir?
Pazertesi kurul toplanacak okuldan atilir miyim yoksa kinama mi yerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay be, bu ne cesaret böyle? Eğer arıza falan çıkarsa parasını ödetme ihtimalleri var veya direkt okuldan atılırsınız.

Atılmazsanız bile sonunuz hiç iyi durmuyor.

Helal olsun gerçekten bu kafa bende olsun dünyayı fetih ederim neyse sorunuza gelecek olursam galiba evet ve inşallah atılırsınız çok saçma bir davranış.

Umarım okuldan atılırsınız. Merakımdan soruyorum bu saçma sapan davranışın sebebi nedir?
Hocam düzgün bir Anadolu Lisesinde okuyorum, ona rağmen WC sifonlarını ve çeşmeleri kıran dağ ayıları var, çok şaşırmıyorum. Onlara sorsan "sana ne lan kardeşşş" cevabı alırsın .D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…