Okulda prize su attık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müdür paracı biriyse masraf 5se 500 yapar. Paracı değilse çok sert ceza verir yada atar hocam. Şerefsizse ikisinide yapar.

Maddi hasar ayrı bir şey de ya size ya da bir başkasına bir şey olsaydı? Allah'tan sigorta atmış. Sigorta atmadan o ıslak prizlerden birini elektrik çarpabilirdi. Bu işler bir kere olur. Çocuğun birisini elektrik çarpabilir. Kalbinde sorun olan, tansiyonu yüksek (hipertansiyon vs.) bir çok genç bu hastalıklarının farkında değiller. Orada akıma tutulan birisi sağlamsa ve sigorta amperi düşükse şalter atarak hayatı kurtulur. Okullarda tesisatın dandikliğinden zırt pırt sigorta atıyor diye kaçak koruma mekanizması iptal ediliyor veya yüksek amperli sigorta takılıyor.
Oradaki elektriğin birini öldürme olasılığı çok yüksek. Hem karşındakinin hem kendi hayatını karartırdın belki de.
Okul müdürlüğü yaptığım için tesisat risklerini iyi biliyorum.

Komik. Okulda kaçak akım rolesi falan olmasa elektrik tesisatının içinden gecerdiniz. Hatta yangın çıkma ihtimali bile olabilirmiş.

En yakın zamanda psikoloğa gitmenizi öneririm. Orada yangın çıksa hesabını nasıl verecektin Atılırsanız bence daha iyi olur. Yani ben sizin yerinde olsam kendimi attırırdım o okuldan.

Kendine çekidüzen vermen gerek, atılırsın ve şu anda sana eğlence gibi gelen şeyler 10 yıl sonra hayattaki pişmanlıklarına dönüşür.

Müdür paracı biriyse masraf 5se 500 yapar. Paracı değilse çok sert ceza verir yada atar hocam. Şerefsizse ikisinide yapar.
Müdürün burada hiçbir suçu yok, dava açsa hak veririm. Arkadaşların yaptığı şeyi anaokul çocukları yapmıyor, saygısızca ve akıl almaz bir hareket gerçekten.

Müdürün burada hiçbir suçu yok, dava açsa hak veririm. Arkadaşların yaptığı şeyi anaokul çocukları yapmıyor, saygısızca ve akıl almaz bir hareket gerçekten.
Yaptıklarını savunmadım ki, müdürün art niyetine göre olayı çıkarı doğrultusunda karar verip vermeyeceğini anlattım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…