Okulda puff yakalattım

• Konuyu başlatan Emrxxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.563
Lise 2'yim. Bugün arkadaşlarımla öğle arasından sonra okula dönerken hoca şüphelendi ve üstümüzü aradı hepimizde puf vardı ama benimkini yakaladı. Bende arkadaşa gizlice aktardım ama ondan da yakaladı. Bu puf olayıyla alakalı 2. gidişim. İlkinde alakam yoktu ama bunda üstümden çıktığı için alakam var. Hoca disipline gitmemiz için kağıt yazdı (kağıtta puf arkadaştan çıktı benden de silikonu çıktı diye gözüküyor) ve müdür yardımcısına aktardı, müdür yardımcısı "Haftaya bir gün velileriniz gelsin bakarız." dedi. Sizce ne olur? Aileme haber vereyim mi yoksa hiç söylemeyip normal devam mı edeyim? Acaba müdür yardımcısı silecek mi bilemiyorum. Düşüncelerinizi alabilir miyim?
Kanzi illegal ya 😏

Dosya Ekleri

• IMG_7220.jpeg
    IMG_7220.jpeg
    219 KB · Görüntüleme: 37
Her türlü zaten kötü olacak. Erkenden öğrensinler ki dayağı peşin yesin, hem müdür yardımcısından azar işitip hem de dayak yerse aynı gün olmaz.

Vallahi hocam insan yapamıyor işte.

Ailen puf içtiğini bilmiyorsa onlara söylersen gene kötü olur. Saçma saçma şeyler parayla kendine zarar veriyorsun resmen 😂
Tadı hoşuma gittiği için içiyordum zaten dediğim gibi bir daha bulaşmayın düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı