Okulda sandalye karalamak ceza sebebi mi?

rowlesss

Centipat
Daha fazla  
Konferans salonun ön sırasındaki sandalyenin arkasına tag attım. Bunu bir öğretmen görürse kameradan falan bakıp işlem yapar mı? Çok büyük bir şey yazmadım ıslak mendille ovalanırsa çıkar.

Devlet malına zarar verdiğin için ceza yiyebilirsin. En kısa sürede gidip ıslak mendille ovalayarak çıkar onu.

Konferans salonun ön sırasındaki sandalyenin arkasına tag attım. Bunu bir öğretmen görürse kameradan falan bakıp işlem yapar mı? Çok büyük bir şey yazmadım ıslak mendille ovalanırsa çıkar.
Yazdığınız şeyde bir sıkıntı yoksa bir şey olmaz. Eğer yine de emin değilseniz o yazıyı ordan temizleyin.

Siyasi içerikli bir karalamaysa 1-5 gün arası uzaklaştırma ama ismini veya resim çizersen kınama cezası var. Kalıcı olmayan veya sırayı delmeden bir çizim yaparsan birşey demez bence hocalar.

Siyasi içerikli bir karalamaysa 1-5 gün arası uzaklaştırma ama ismini veya resim çizersen kınama cezası var. Kalıcı olmayan veya sırayı delmeden bir çizim yaparsan bir şey demez bence hocalar.

Kendi ismimi yazdım herhangi siyasi veya küfürlü bir şey yok bu arada kameradan bakacaklarını dahi düşünmüyorum hizmetli konferans salonunu temizlerken belki ıslak mendille silip geçer.

Kendi ismimi yazdım herhangi siyasi veya küfürlü bir şey yok bu arada kameradan bakacaklarını dahi düşünmüyorum hizmetli konferans salonunu temizlerken belki ıslak mendille silip geçer.
Umarım.

Yeni konular

Geri
Yukarı