Okulda sevmediğim kişilerin benden uzak durmasını nasıl sağlarım?

442923

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, liseye geçtim ve meslek lisesine gideceğim kendim istedim puanım gayet iyi neyse lisede keko tipler var ve bunların bana sataşmasını istemiyorum bunlardan nasıl korunurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, liseye geçtim ve meslek lisesine gideceğim kendim istedim puanım gayet iyi neyse lisede keko tipler var ve bunların bana sataşmasını istemiyorum bunlardan nasıl korunurum?

Uzak dur :D mümkün mertebe. Yoksa kuyruk gibi peşinde takılırlar ya da onlarla iyi geçin.

Kurtulma şansınız pek yok onlarla bir olmazsanız illa sizi kışkırtacaklardır. Çocukların %90'nın ailesi eğitimsiz olduğu için çocukları da kangal gibi oluyor ileride.

Kekolar sert gibi gözüken tek yumrukluk canı olan tipler, bıçak çekerlerse panik yapmazsanız kendinizi koruyabilirsiniz diye düşünüyorum. Korkak ve güçsüz bir tip değilseniz eğer.

Kekolar sert gibi gözüken tek yumrukluk canı olan tipler, bıçak çekerlerse panik yapmazsanız kendinizi koruyabilirsiniz diye düşünüyorum. Korkak ve güçsüz bir tip değilseniz eğer.

Hocam o iş öyle olmuyor ki bunlar hayvan gibi sürü halinde dalıyorlar tekte alamadıklarını. Dövüş çözüm yolu değil çözüm yolu ailelerin bilinçli olması dövüş veya savaş sadece savaşta olur buradaki drama ailelerin bilinçsizliğinden.

Karşındaki kişiye yüz vermeyeceksin ki senle konuşma cesaretinde bulunmasın. Baktın sana bulaşıyor, sert davranacaksın, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi resti çekeceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı